פק"ש מתי מקבלים אותו?
Y yaeli היחידה New member 5/10/03 #2 אם אני זוכרת נכון,אז את הפק"ש מקבלים חודש וחצי-חודשיים לפני השחרור
Y yaeli היחידה New member 5/10/03 #4 זה לא קריטי אם אתה לא מקבל פק"ש אם אתה משתחרר בבקו"ם השלישות אצלך בבסיס יכולה להביא לך צו הצבה כביכול לבקו"ם ועם זה אתה משתחרר. (ואני יודעת את כל זה כי הייתי רכזת כוח אדם)
זה לא קריטי אם אתה לא מקבל פק"ש אם אתה משתחרר בבקו"ם השלישות אצלך בבסיס יכולה להביא לך צו הצבה כביכול לבקו"ם ועם זה אתה משתחרר. (ואני יודעת את כל זה כי הייתי רכזת כוח אדם)
ח חיפאיתתת21 New member 5/10/03 #5 זה ממש תלוי.. אני קיבלתי שבוע לפני השיחרור ויש כאלו שמקבלים חודשיים לפני השיחרור. תבררי עם קצינת כח אדם סדיר שלך.
זה ממש תלוי.. אני קיבלתי שבוע לפני השיחרור ויש כאלו שמקבלים חודשיים לפני השיחרור. תבררי עם קצינת כח אדם סדיר שלך.
O osnat18 New member 9/10/03 #8 ../images/Emo13.gifאני עדי 21... תשובה! בערך 3 חודשים לפני השחרור. לפי הצבע של הטופס , השלישות יודעים האם צריך להשתחרר בבקו"ם או ביחידה.(מי שלא מיועד לבצע מיל').
../images/Emo13.gifאני עדי 21... תשובה! בערך 3 חודשים לפני השחרור. לפי הצבע של הטופס , השלישות יודעים האם צריך להשתחרר בבקו"ם או ביחידה.(מי שלא מיועד לבצע מיל').