פק"ל מאג

josh995

New member
פק"ל מאג

אפשר לקבל בבקשה פירוט לגבי משקל פק"ל מאג אבל במפורט בבקשה: מאג קנה נוסף 750 כדור כוננות אישית זה ממש חשוב תודה

josh995

New member
לא מספיק נתונים

אני חייב ממש נתונים מדוייקים על כל אחד מהדברים! זה ממש חשוב מי שיודע לעזור בבקשה

slyu1984

New member
תחפש בגוגל אבל גם באנגלית אני מבטיח

לך שתקבל את מה שאתה צריך!

josh995

New member
מישהו יודע את הנתונים??

לא מצאתי בגוגל קשה לי להאמין שאני אמצא כמה שוקלת כוננות אישית!! אם מישהו יודע בבקשה לענותתת

drop foot

New member
תקשיב

לא שקלתי בצורה מדוייקת כמה זה שוקל אבל מאגיסט יוצא שסוחב עליו בסביבות ה30 קילו אל תשאל אותי איך חישבתי את זה אבל זה בערך 30

ממה שאני זוכרת

המאג עצמו שוקל 12 ק"ג. קנה נוסף - 2700 גרם (תמיד התפלאתי שקנה אחד שוקל כמעט כמו אמ16:) לגבי שאר הדברים שקשורים לפק"ל מאג אני לא יודעת כי זה מתחלק בחוליית מאג.

אם אני לא טועה..

מא"ג שוקל 10.5 קילו, קנה שוקל 1.3 קילו. אין לי כח לפתוח את הספרות של הקק"צ ולבדוק
.

אם אני לא טועה

מא"ג שוקל 10.5 וקנה נוסף 1.3
אני תמיד מנצח במשחקי "למי יש זכרון גרוע יותר"

לא בדיוק יודע

אבל איזה מזל שיש בטנק סולונואידים ו... כל היין לך שאתה צריך לסחוב את כל השיט הזה... בה"ד 1 אוגוסט 05, פינוי כבוד

drop foot

New member
למה להתפלאות?

הקנה עצמו ארוך כמעט כמו נשק קצר וכולו עשוי פלדה... האמ 16 מלא בפלסטיק.. אגב קנה של מקלע 0.5 אינטש שוקל 12 קילו...

PurPle Elf

New member
מאג

מקלע אחיד גדודי.... הגיע בשנת 77 לארץ ברכבת האוירית מיוצר על ידי חברת FN הבלגית משקלו : 10.850 קנה : 2.7 חצובה : 12 ק"ג ארגז פעולה : 7.4 טווח מקסימלי : 4500 מ' טווחים יעילים : חצובה : 800 , דורגלים : 600 קצב אש : בין 60-100 כדורים בדקה.. למאג יש ווסת חיל שריון, בעל 3 מצבים.. 1 מצב בודדת, 2 מצב רגיל ,ו3 מצב שהמאג ממש ממש מלוכלך.. הוא פועל על עיקרון המכנס הפתוח שזה אומר שהנקירה באה כחלק מהפעולה לפנים. יש לו שתי כוונות : קדמית להבית, וכוונת אחורית חצי חרירית נגררת. עוד משו?!

*-*SUNSHINE*-*

New member
איך הגיוני

שהוא הגיע ברכבת האווירית ב1977...? דבר ראשון,הרכבת האווירית הייתה ב1973 שא הגיעו גם אמ16,מטול,מק77,נגמשים וכדומה... דבר שני,המאג נמצא במערך הצהלי כבר משנות ה-60... עוד נתונים טכניים: קצב אש תיאורטי:600-1100 כ/ל קצב אש מעשי:60-110 כ/ל מהירות לוע:840 מ' לשנייה יש גם ווסת חי"ר.

shalt5

New member
מה הבעיה?

הוא החמיץ אותה אז הוא לקח את הרכבת של 77. איך אנשים קטנוניים, בחיי

PurPle Elf

New member
אז

אז טעיתי בשנה? תהרגי אותי מותק ווסת חיר זה יותר משופר..שאפשר להחליף מצבים בזמן ירי במקום לפרק ולהחליף את המצב

S h a l g o n

New member
כמה תיקונים

הגיע ברכבת אווירית ב-73 קצב אש רגיל - 60 לדקה קצב אש מהיר - 120 לדקה קצב אש תאורטי - 600-1100 לדקה תודה מיוחדת לפנקס פק"לים

drop foot

New member
לא נכון

מאגים היו עוד בששת הימים ובכלל בשנות השישים ישראל נתנה לבלגיה רשיון לייצר את העוזי תמורה לרישון לייצר את המאג בתעש.... נכון שרוב הכלים הגיעו ביום כיפור אבל כל מאג צהלי כמעט הוא כחול לבן

למעלה