פק"ל כיסים...

זה משתנה ממקום למקום

ומיחידה ליחידה... בעיקרון צריכים להיות שם : חוגר, פנקס שבי, סכין יפנית, (עט ופנקס?!) , רשמ"צ, מברג, ועוד כל מיני חארטות קטנות שאמורות לעזור לך .. יש גם רמות של שיפצור, חלק משחירים את כל הפק"ל כיסים.. הכל תלוי במה שהמפקדים דורשים...

Y.G.J

New member
תכות הפק"ל כיסים

תחבושת אישית. פנקס שבי. קרביים: סכין יפנית ומברג. ג'ובניקים: פנקס מטווחים. לא לשכוח את כל הדברים שקיבלת בבקום כגון רוח צהל וכו... שיהיה מה לקרוא ולשנן וכדי שהמ"כ או המ"מ לא יבדקו אותך ותזדיין

לא מדוייק מה שאמרו...

נכון שצריך רוח צה"ל וכל החארטות האלה... לא צריך חוגר (לפחות לא אצלנו), והוא גם יכול להישבר או להינזק אם הוא יהיה בפק"ל כיסים... גם קרביים שמים פנקס קליעה בפק"ל כיסים, אף אחד לא שם תחבושת אישית בפנים (ת.א.)... יש בשביל זה כיס במיוחד... צריך גם מגל"ר...

Misha345

New member
שי יא חפשן

איך תעשה שימון שמירה כמו שצריך בלי שיש לך בפקל כיסים : מגלר, משחולת, טסטר (לפרק את הוסתים של הנגבים
), פלנלית, עט, פנקס קטן.... יא נצנצן לפעמים דוחסים כל כך הרבה דברים לפקל כיסים שהוא בקושי נכנס לכיסים של המדי ב' ואז זה הופך ל - ארגז כיסים

fighter21

New member
תשאל את המפקד שלך

ואם לא תקלוט הוא יישמח להשאיר אותך שבת עד שתדע..

Yoni 20

New member
אסור שיהיה פק"ל כיסים

על חייל מעל 4 חודשים בצבא. זאת תקלה חמורה.

fighter21

New member
פק"ל כיסים

דבר שמלמדים בטירונות דבר ששוכחים ב"צבא האמיתי" לאחר מס' חודשים

מ ס ט י ק

New member
אמממ בשמירות הפקל כיסים

שצריך הוא: פנקס שבי, תחבושת אישית, חוגר ודיסקית

Symbolic

New member
פק"ל כיסים

אני שנה וחצי בצבא ויש עלי פק"ל כיסים. זה לא משנה מה הפז"ם שלך, זה דברים שצריכים להיות עליך, לפי הדרישות של היחידה שלך.

Misha345

New member
הממ

כשהייתי הולך עם פקל כיסים פשוט הייתי שם דברים שאני צריך כמו טסטר, מגלר, יפנית, משחולת וכל דבר אחר שצריכים

Warlax

New member
פק"ל כיסים בסטילים

אצלינו צריך שיהיה בו: - פנקס שבי - פנקס מטווחים - פנקס אב"כ - רשימת הזנקת צוות מעודכנת - תחבושת אישית כאשר הכל מנוילן, חוץ מהרשימת הזנקה. חוגר ופס חודשי זה במקום אחר... לא חלק מפק"ל כיסים. רצוי גם שכל הפק"ל הזה יהיה משופצר איכשהו למכנסיים או לחגורה כי הוא נוטה חמצוא את עצמו בים.

למעלה