פקק תנועה

פקק תנועה

ומפקקים לפקקים נעבור לכתבתנו לענייני עומס תנועה... ``בוקר טוב! נתחיל מצומת נגיעות, עומס יתר נרשם במקום וזאת בעקבות תאונה חזיתית, אך למרבה הפלא נמצאו נפגעים מעטים ורובם קל, הסובלים בעיקר מנגיעות קלות. ברחוב הפקקים הקטנים התנועה זורמת נפלא, הרחוב פתוח וזאת בעקבות מקקים קטנים המבריחים את הנהגים הרבים שנהגו לעבור במקום. ברחוב ``ההתחדשות`` פינת ``הנטישה`` יש עומס כבד. לא מומלץ לעבור במקום, הנהגים מתבקשים למצוא דרכים חלופיות. העומס נגרם בעיקר בגלל סקרנים... רחוב ה``כישרון`` נסגר לתנועה בעקבות עבודות בכביש. בקרוב הרח` יפתח (בעז``ה) שוב ויקל על התנועה. אין דיווחים נוספים. חוזר מהעבודה עייף, רוצה להגיע הביתה תפסיק לפוקק אצבעות תוציא את הלאפ-טופ מהתיק ותוריד את הרגל מהגז למה למהר? מהירות מופרזת הורגת משרד התחבורה הראשות הלאומית לבטיחות התפוזים גלגלגלגה... נסיעה נעימה.. תכלת.

כפיתוש

New member
אני לומדת...

ב``ה יש גם פקק `תנועה`? (אף פעם לא ראיתי פה כזה) בעצם אולי במוצ``שים... אולי אני צריכה לשלוח את הפקק-טופ שלי לתיקון. לא אולי, בטוח. סוף סוף חושבים גם עלינו, ומביאים לנו את הידיעות החשובות האלו הביתה. אהבתי, תודה!!! :) עלי והפקיקי! (מנצלת את הקשרים שלי כשזה משתלם :)) כפית שכולה תכלת.

למעלה