פקקים

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

vinney

Well-known member
ולגבי אומבה - הודית.

זה פה, בפורום, יש הודעה שאתה עצמך כתבת.
&nbsp
אולי זה נראה לך שברחתי עם הזנב בין הרגליים כי הפסקתי לדון בזה, אבל המטרה שלי הייתה להראות שזרקת טענה לא נכונה - בדיוק כמו בדיון הזה עמדתי במשימה. בדיוק כמו בדיון הזה - הודית בתבוסה, נאלצת להודות שאמרת משהו שהוא לא נכון עובדתית, השפלת את עצמך לחלוטין כי נאלצת להסכים עם שמאלני כמוני שאני צודק ואתה אולי לא לגמרי.
&nbsp
אני יודע שאחרי כמה כוסות וויסקי שכנעת את עצמך שהגבר המאצ'ו כמוך לעולם לא טועה ולכן זה בטח היה הפוך, אבל הנה ההודעה המדוברת פה:
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/308/182976516/עסקים_וקריירה/עבודה_בהיי-טק
&nbsp
אתה הודית שאני צודק. הראתי גם אז, וגם פה, על סמך הקישורים שאתה עצמך הבאת שאתה טועה.
&nbsp
אני יכול לעשות את זה כל היום, כמו שאמרתי - אתה אמריקאי כל כך טיפוסי שזה ממש משעשע אותי לשחק איתך בעברית. לא יוצא לי הרבה. אתם כמו ילדים קטנים, גם מבחינת האינטלגנציה וגם מבחינת הבידוק שאתם מספקים.

the lone gunmen

New member
לא. זה רק מראה ששוב עשית צחוק מעצמך

ואז חיפשת איזה "הישג" פיצפון כדי להרגיש שלא יצאת לגמרי אפס.
זו הדרך של הלוזרים - לחפש איזה פרט קטנטן להיתלות בו כדי לנסות שלא לקבל תחושה של כישלון מוחלט.

vinney

Well-known member
אמרתי שטעית. הודית שטעית.

זה לא פרט קטנטן - זה פרט יחיד. כמו עם הנמלים הפרטיים - אמרת משהו שהוא לא נכון והוכחתי לך שהוא לא נכון. הודית שמה שאמרת לגבי אובמה לא היה נכון - הפסדת בוויכוח איתי.
&nbsp
אתה לוזר.
&nbsp
(איך זה מרגיש שקוראים לך לוזר? זה נראה שניסית להעליב אותי. אני אקרא לך לוזר עכשיו, כי הפסדת בוויכוח איתי. אתה לוזר.)

the lone gunmen

New member
לא נכון

אבל אתה לא תגרור אותי שוב לדיון ההוא כדי להינצל מעוד נוק-אאוט.

קרא לי איך שאתה רוצה - שנינו יודעים מי הלוזר כאן שמקבל בראש פעם אחרי פעם ומנסה להיתפס לכל מיני דיוקים בניסוח כדי להרגיש טוב עם עצמו.

vinney

Well-known member
קישרתי להודעה שלך, מה לא נכון?

לא רוצה להיות לוזר - דייק בניסוחים. פעם אחר פעם אני תופס אותך ממציא דברים יש מאין ואתה מפסיד (כי אתה לוזר) בנסיונות שלך להוכיח שההזיות שלך קשורות למציאות.
&nbsp
איזה לוזר אתה, בחיי, אתה בטח אוהב טקסס, כולם שם לוזרים!

the lone gunmen

New member
שאולי לא דייקתי לחלוטין בניסוח.

לא תקבל יותר מזה.

רק לוזרים עלובים שיודעים שאין להם קייס מחפשים מתחת לאדמה משהו שייתן להם מוצא של כבוד, לדעתם.
אין לך כזה.
העמדות שלך מופרכות, הטיעונים שלך הזויים ואתה מצטייר כאדם מאוד לא חכם.

להיתפס לדיוקי ניסוח רק מחזק את הרושם הזה.

vinney

Well-known member
כן, לא דייקת בניסוח. "פרטי" זה בעצם "ציבורי". סמנטיקה

BravoMan

Active member
וואי, אתה באמת שקרן!

קודם כל, שיקרת כשכתבת שהחרדים סתם הפעילו אוטובוס שעצר במקום כלשהו.
מהכתבה ברור שהם גנבו תחנות שנבנו מכספי ציבור.
&nbsp
פתאום אכפת לך מתחנות?
&nbsp
שנית, בכלל לא כתוב כלום על צו מניע. או שעשו לחרדים משהו!
כל הכתבה שהבאת (אגב, לא ברור למה דרך פורום ולא מהמקור), מדבר דווקא על כך שהחרדים התפרעו והשחיתו רכוש של אגד.
&nbsp
נטען שזה נעשה כי אגד הגישה תלונה במשטרה נגד האוטובוסים שלהם, אבל זה שמישהו (גם אם הוא חברה) הגיש תלונה, לא אומר שהתלונה התקבלה, נמצאה צודקת, ונעשה משהו כנגד זה שהתלוננו נגדו.
&nbsp
אם מה שאתה אומר זה אמת, והחרדים לא גנבו תחנות, התלונה של אגד תדחה על הסף.
אבל הם הרי גנבו, כי זו היית המטרה של התרגיל!
כי לכל האנשים האמתיים (שאינם טרולים בפורום), תחנות זה חלק מאוד חשוב משימוש באוטובוסים.

the lone gunmen

New member
לא, אתה שקרן. וטרול

אני לא כתבתי שהחרדים לא עשו שימוש בתחנות - אני כתבתי שאפשר להימנע משימוש בתחנות של חברות אחרות.
אלו הם שני דברים שונים לגמרי, אדון שקרן-טרול. (נתתי לך שני שמות משפחה כי אתה בטח גם "פמיניסט" גל שלישי... ).

אני כתבתי שאגד הגישו תלונה על הפרת הזכיון שלהם - רק להם מותר להפעיל קו במסלול הזה. בלי שום קשר לתחנות.

בכתבה אין את כל הפרטים. תעשה גוגל ותראה שמנעו מהם להמשיך להפעיל את הקו.

התלונה של אגד לא נדחתה, אלא התקבלה - אני יודע, גוגל זה כ"כ מורכב לטרולים... - והם לא הגישו את התלונה על השימוש בתחנות שלהם, אם בכלל היה כזה - אלא על עצם הפעלת הקו כיוון שיש להם זיכיון על המסלול.
זה החוק.

vinney

Well-known member
ולגבי שאר הדברים

החרדים "עצרו ברחוב"? למה? יש סיבה למה יש מקומות מוגדרים לתחנות, למה יש איסורי עצירה/חניה, ולמה מתכננים צירי תנועה ולא סתם עושים קוליסים באמצע שום מקום. אוטובוס עוצר באמצע הרחוב - התנועה ברחוב נפגעת, הולכי רגל מסתכנים, נהגים אחרים נפגעים. אם העיריה לא תכננה תחנה במקום הזה והאוטובוס חוסם את התנועה - למה אתה חושב שזה "עניין פרטי שלך"? עניינה של המדינה.
&nbsp
רוצים להריץ אוטובוסים? שיבנו תחנת אוטובוס. שיקצו שטח לחניונים ולעמדות המתנה. שידאגו למעברי חציה ופסי האטה. מי לדעתך עושה את כל אלה? עיריות, שהחרדים לא משלמים להן ארנונה. במילה אחת - המדינה.
&nbsp
כנ"ל אישורי בניה. רוצה שכל הערים בארץ יראו כמו רמאללה או ג'בליה? כל אחד יבנה איך שבא לו מה שבא לו? ולמי תבוא בטענות כשבניינים יקרסו, כשטיל יפוצץ שכונה, כשלא יהיה מקום לחניות או לא יהיו מספיק בתי ספר או גנים או חנויות?

the lone gunmen

New member
יש מספיק מקום לעצור בסמטאות בני ברק.

עכשיו אתה סתם נטפל לפרטים.
שום דבר לא נתקע ויש חניונים פרטיים לחלוטין שאפשר לעצור בהם אם רוצים.

רוצה להריץ אוטובוס ולשלם למישהו שיש לו שטח עפר להעמיד שם את האוטובוס שלי. סבבה? בחניה הפרטית של מישהו בעיר, טוב?

כן, אני רוצה שכל אחד יבנה איך שבא לו. ראית פעם את היישוב חד נס, למשל?
כל אחד בנה איך שבא לו - וואלה, אחד היישובים הכי יפים שראיתי.
לא טוב לך?
אל תגור שם.
כל קבלן שירים פרוייקט, ישקול את שיקוליו וכל אחד יגור איפה שנראה לו הכי טוב במקום שאנשים כמוך יגידו להם איך לבנות, כמה ולמה ואיפה לגור.

vinney

Well-known member
אני גרתי בבני ברק. ספר למישהו אחר כמה מקום יש שם.

אני מכיר את השכונות של החרדים טוב מאוד. לא אוטובוס - קטנוע חוסם שם רחוב שלם. מנסיון, כי היה לי גם קטנוע.

the lone gunmen

New member
רק שיש בבני ברק הרבה רחובות - לא רק את האחד שאתה מכיר

אני גר לא רחוק משם. אני מכיר את בני ברק.
רוצה שאני אסמן לך על מפה איפה אוטובוס יכול לעצור או לשלם לבעלי חניה פרטית כדי לעצור?

vinney

Well-known member
הם שילמו לבעלי חניה פרטית כדי לעצור?

לא יודע ספציפית על איזה מקרה אתה מדבר, אני מכיר מקרים כאלה מירושלים ובית שמש ובאף לא אחד מהם לא היה מדובר בשטח פרטי. הם אספו נוסעים מרחובות.

the lone gunmen

New member
אם יש מפרץ או שוליים רחבים וזה לא מפריע לתנועה

אז מה הבעיה?
חוץ מזה, שהם עוצרים במוסדות פרטיים בבני ברק - ישיבות וסימנרים.

אתה לא מכיר הכל.

vinney

Well-known member
אני מכיר, כנראה יותר טוב ממך.

על איסור חניה בשוליים שמעת?
&nbsp
מפרץ יש אם יש תחנה, לא בונים מפרצים סתם. למעשה, בונים מפרצים בדיוק בשביל דברים כאלה - או חניות או תחנות. אז אם הם משתמשו במפרץ - הם השתמשו שלא כחוק, בדיוק כמו שאמרתי.
&nbsp
ותחליט כבר, או שעוצרים בשוליים או מפרצים, או בחניונים פרטיים, לא יכול להיות גם וגם

the lone gunmen

New member
רוצה להתערב שאני מכיר את בני ברק יותר טוב ממך?

אני מוכן לשים על זה הרבה מאוד כסף.

יש מפרצי חניה בבני ברק. יש מקומות שמותר לחנות בהם - הצבע האפור הזה, אתה יודע... אם עומדים עם רכב מונע ונהג ברכב זה לא נחשב לחניה.
אין שום בעיה להקים חברת אוטובוסים גם בלי תחנות.

שוב, אתה מנסה למצוא איזה מקרה כלשהו כדי שתוכל להגיד לעצמך: "הנה, אולי ככה אני אצא מזה".
עזוב, רד מהעץ.
אתה עושה צחוק מעצמך.

vinney

Well-known member
תראה איך אתה עכשיו הודית שאני צודק

"אין שום בעיה להקים חברת אוטובוסים גם בלי תחנות" - רואה? אמרת בדיוק את מה שהתווכחת נגדו.

למעלה