פקקים

שרונה138

New member
פקקים

שלום אני עומדת לעבור לאזור שוהם ואמורה לעבוד בצומת רעננה צפון. אני מתכוונת לנסוע על כביש 6. באיזה מחלף כדאי לי לרדת וכיצד לנסוע ע"מ להגיע כמה שיותר מהר. תודה, שרון

ארזS

New member
מחלף חורשים

ושם לרדת לכביש 531. רק דעי לך שגם משם לעבודה יקח לך לא מעט זמן אם תסעי בשעות של הפקקים [שזה כמעט כל היום לצערי...] בהצלחה ושבת שלום.

נסי לרדת פעם בחורשים ופעם באייל

כדי לבדוק מה פחות פקוק בבוקר. כמו כן, אם את יורדת בחורשים ל- 531, אני מציעה לנסות להכנס לפחות פעם אחת, לצורך בדיקת עומסי תנועה, מכ"ס מזרח (לא להגיע לסוף 531). אני מניחה שבתוך כמה ימים תמצאי את המעבר הנוח לך בבוקר. ככלל, זה יצור לך יותר אופציות לתמרון (יש לפעמים למשל תאונות על כביש 6 שתוקעות את התנועה וכדאי לדעת איך לברוח ממקומות אחרים). עוד דבר - התנועה אל רעננה, פחותה מזו שיוצאת ממנה בבוקר. אולי פשוט יותר לרדת בקסם?

32103210

New member
אם את באה משוהם על כביש 6

( לא שזה כדאי להגיע על כביש 6 ,אבל לא זה העניין ,,,, ) לצאת רק במחלף חורשים,ובוודאי לא במחלף אייל ( אולי ,מי שהציע את זה ,חשב שאת מגיעה מכיוון צפון ) אומנם אחרי שיצאת ממחלף חורשים צפוי לך פקק על כביש 531 לכיוון רעננה ,אבל את הפקק ניתן לעקוף דרך כפר סבא ,שגם היא פקוקה ,אבל זאת הדרך הכי פחות גרועה .וגם לא לנסות לצאת דרך מחלף קסם למורשה ,ששם הכי גרוע.

ארזS

New member
חנה, האם ניסית לעשות פעם את הדרך ההפוכה

בשעה כזאת? אם לא עשית, נסי ותהני... [ואז תגידי שלצאת מרעננה זה ממש קלי קלות...]

למעלה