פקקים בעיר

אבי83808

New member
פקקים בעיר

מה אתם ומרים על הכתב שהתפרבמה היום במקומון? לצי שלא קרה אני אומר: היה רשום שהולכים להפסיק את העבודות בעיר בגלל הפקקים עד שלא יפתחו כביש מעל גהה. לדעתכם זה יעזור בשהו? הרי גם שעבדו בקושי עבדו. בקצב הזה בחיים לא תפתח הרכבת הקלה בעיר. אני רוצה לשמוע את דעתכם

שתדעו שהם בקושי עובדים

הבטיחו לגמור את העבודות באורלוב תוך 8 חודשים. ברוב הפעמים שאני עובר שם במהלך היום לא עובדים בכלל בשום נקודה באורלוב. נדיר שעברתי שם ושעבדו. חבל שלא עובדים 24 שעות ברצף 2 משמרות היו גומרים תוך חודש. זה ההבדל הין ישראל לבין מדינה אחרת חרוצה.

אבי83808

New member
עברתי שם היום

עם המורה לנהיגה שלי בסביבות 11 וראיתי שלא עשו כלום , אז חבל לעבוד ולהוציא סתם מיליוני שקלים.

אני עברתי ברחוב עצמו ברגל

אני עוברת שם ברגל, בתוך השיפוצים, כמעט כל יום, וכן יש די התקדמות... קודם שיעברו 8 חודשים ואז נדבר. ולזה שרוצה שיעבדו 24 שעות בשתי משמרות- לך אתה תעבוד 12 שעות רצוף ועבודה פיזית כ"כ קשה, בחום שהיה, ואז אני בטוחה שהעבודות יסתיימו קודם. או שתמות קודם. אחד מהשניים.

אבי83808

New member
מבין

אני מבין שזה קשה לעבוד 12 שעות ברצף, אבל מצד שני חייבים לסיים את העבודות.

אני מציעה לא לעשות

לא לעביד פועלים כדי שלמפונקים בינינו יהיה קצת יותר נוח. נחכה עוד חודש, חודשיים, וניתן לאנשים לעבוד כמו שבני אדם מסוגלים. אין מה לעשות, שיפוצים זה שיפוצים. ושיפוצים זה בלגן וזה ממש לא מהיום למחר, או מהיום לעוד שבוע. כל השנים תושבי פ"ת בכו על איך שהעיר ניראת. סוף סוף אחרי עשרות שנים עושים פה צורה של עיר מודרנית הרבה יותר ממה שהייתה, אבל הבעיה היא, ברגע שהתחילו לשפץ את העיר הזוועתית שהייתה, קמו כל אלה שבכו על העיר, והדבר היחיד שעושים זה בוים ומתלוננים על השיפוצים. רציתם שיפוצים ועיר נורמלית- קיבלתם. אבל זה לא בא ברגל ולא ביום אחד! תקלטו את זה כבר כי חפרתם על זה בצורה רצחנית ויריתם לכל עבר, וקבלתם כל אפשרות. תחליטו איפה אתם- רוצים שיפורים, או רוצים להשאר באותה עיר די מגעילה שהייתה עד עכשיו.

אבי83808

New member
תגובה

אני מסכים איתך בכל מילה שהתלוננו על זה שהעיר הזאת זוועית ושישפצו אותה. אין לי בעיה שמשפצים אותה, אבל אני לא מבין למה עובדים נורא לאט. נגיד בקטע ברחוב אורלוב שעובדים, אולי פעם אחת שעברתי שם מתוך כמה וכמה פעמים ראיתי אותם עובדים רציני וכל השאר חפיף למה?! תאמיני לי שמתי שהפועלים היו באיזור שעובדים עובדים ולא מתמהמים, אז התושבים היו פחות מתלוננים וזה בדוק.

למעלה