פקקים בגהה

ashllaya

New member
פקקים בגהה

אני מתחילה לעבוד מחר בקרית מטלון- ורציתי לדעת לגבי הפקקים הקבועים- כמה זמן אני צריכה לתת - אם אני יוצאת מירושלים ורוצה להיות בעבודה ב9? לצאת ב7 מירושלים?

Cell313

New member
פקקים בגהה

מניסיון של 19 שנה , המצב בחודשים האחרונים השתפר פלאים לעומת מה שהיה פעם, כיום גם ב8 בבוקר ניתן לעבור את צומת גהה בזמן סביר(הכביש בהחלט לא ריק, אבל אפשר לסוע) , לדעתי מירושלים כדאי להגיע דרך כביש 40 ומשם לכביש 471 ולצאת ישירות לקרית מטלון ללא צורך להיות ברחוב זבוטינסקי. לגבי זמן נסיעה.. לא ידוע לי .. צריך לנסות.. אני משער שבין 40 דקות לשעה נסיעה.

ashllaya

New member
תודה-הסתכלתי במפה

וראיתי ש471 מתחבר לרחוב הנשיאים וצריך משם להמשיך מזרחה לקרית מטלון- לדעתך זה עדיף על נסיעה דרך גהה?

Cell313

New member
471

לא חובה לנסוע כיום דרך העיר, ניתן להמשיך ב471 עד למחלף רבין ושם לפנות ימינה ישירות לדרך רבין ושם לקרית מטלון, ככה את מגיעה לקרית מטלון בלי להיכנס לשום עיר בדרך, ישירות מירושלים לעבודה. לדעתי עדיף מאוד על גהה, הפנייה ימינה מגהה לפ"ת עמוסה בכל האלו הבאים מהדרום , ומירושלים יש לך אופציה נוחה בכביש 471.

ashllaya

New member
אין פניה שמאלה ל471 מכביש 40

וזה מתסכל . כי אני באה מדרום בכביש 40 וצריכה להמשיך צפונה אחרי 471 ואז לעשות שמאלה ולהסתובב בכיכר כי לאלה שבאים מצפון יש כניסה ימינה ל 471 ולאלה שמדרום אין. ממש אפליה.

Cell313

New member
הפניה שמאלה

באמת מגוחך.. הנושא נידון פה בעבר , הבעיה היא ויכוח של משרד התחבורה עם תחנת הדלק הסמוכה, משרד האוצר מפחד שמכוניות שיצאו מתחנת הדלק ישתלבו במרחק קצר מדי לנתיב השמאלי ובכך יהיה סיכון תעבורתי, הם רוצים שהיציאה מתחנת הדלק תיעשה לתוך כביש הגישה הפנימי ותחנת הדלק לא מסכימה לכך, לכן כל הבאים מכיוון ירושלים לכביש 471 צריכים להיכנס לשכונה , לעשות סיבוב בכיכר ליד הוילה של אחיו של אוחיון(שעבר משם עקב המטרד) , ולהגיע לכביש 471 משם.. לדעתי , גם כך הדרך הזו עדיפה על כביש 4, אפשר לנסות גם לנסוע מתוך העיר דרך צומת סירקין.

למעלה