פקס

אונקיא

New member
פקס

יש לי מחשב של IBM R50E הבנתי שאפשר לשלוח פקס באמצעותו..מישהו יכול להסביר לי איך?

FxTrade

New member
מכל מחשב אפשר לשלוח פקס

אתה יכול לשלוח קבצים ולא להעביר נייר כמו בפקס רגיל ( מקווה שלזה התכוונת) , בשביל זה צריך תוכנה יעודית . היותר פשוטה ( אבל מספיק לצרכים צל רוב האנשים ) נמצאת ב WINDOWS XP בשביל להתקין אותה אתה צריך להיכנס להוספה הסרה של תוכנות , הוספה הסרה של רכיבי חלונות ותמצא את זה שם , כדי להתקין תצטרך את הדיסק של מערכת ההפעלה אני משתמש בתוכנה שנקראת WINFAX והיא יותר מתוחכמת . מקווה שעניתי לך על השאלה . אם יש עוד שאלות תשאל

bar666xp

New member
דרך קצת יותר קלה לדעתי...

תפריט התחל/START--> מדפסות ופקס/PRINTERS AND FAXES. בצד ימין בעיברית או שמאל באנגלית יש שלח פקס או הגדר שליחת פקסים אם התוכנה היעודית הכלולה בחלונות לא הותכנה...(במקרה זה יהיה צורך בCD WINDOWS או כמו IBM לדוגמה המצאותו במחיצה ניסתרת). הערה פקס נשלח דרך קו טלפון (מודם) כלומר המחשב צריך להיות מחובר לקו טלפון/פלאפון.(לא דרך נתב/DSL). אפשרות נוספת שליחת פקס דרך האינטרנט חיפוש בכל מנוע חיפוש (גוגל יאהו MSN) יניב מספר רב של אתרים כאילו. נ.ב. שליחת הפקס היא הדפסה לקו הטלפון ברגע שהוגדרה מדפסת פקס (הגדרת שליחת פקסים שהזכרתי לעיל) שלחת פקס אפשרית גם דרך WORD וכו'.

אונקיא

New member
פקס רגיל

אני צריך לשלוח פקס רגיל (לא קבצים) למספר טלפון רגיל של בזק. מה שהצעתם יעזור?

bar666xp

New member
המחשב מדפיס לקו הטלפון כדי שבצד...

השני פקס/מחשב יקבל את המסמך כמו כל פקס. אם מדובר במשהו שכתבת במעבד תמלילים וכדומה (WORD לדוגמה) אתה יכול לשלוח מתוך התוכנה או בלחצן המובנה בה או ע"י הדפסה לפקס (כלומר בחירת מדפסת בין המדפסות מופיע פקס) או אם יש לך סורק אתה יכול לסרוק ולשלוח (ברוב הסורקים יש בתוכנה אפשרות של שלחת פקס ללא שמירה של הקובץ/מסמך הנסרק. העיקרון הוא שאת מה שאתה רוצה לשלוח אתה כביכול מדפיס למדפסת שנקראת פקס.. שם כבר יפתח וויזרד שיבקש את שם המכותב ומספר הטל'/פקס וכו' נ.ב. בהפעלה ראשונה תתבקש למלא גם את הפרטים שלך עד כמה שאני זוכר אתה לא חייב למלא אף פרט אבל רצוי אם אתה רוצה שידעו מי שלח את הפקס.

למעלה