פקינז

רעות 26

New member
פקינז

שלום הייתי מעוניינת לקנות פקינז... כמה שאלות לפני... איך הסוג הזה עם ילדים וחברה בכלל ? אמין ? חברותי ? זכר או נקבה????? כמה זמן נמשך היריון של כלבה ? ומה הסכום שבאמת משלמים על כלב כזה?? תודה...

shirili

New member
פקינז עולה בממוצע 2500 שח

כמובן שיש כמה סוגים יש פקינזים גדולים ושעירים ויש את הקטנים יותר והפחות שעירים עדיף נקבה בשביל ילדים קטנים אבל מדוע פקינז?? פקינז לא יוכל לרוץ עם הילדים בחוץ היות והוא בעל אף פחוס ויהיה לו קשה לנשום בריצות ובימים חמים יותר.... יש טריירים מהממים שאת יכולה לאמץ ותאמיני לי שזה לפעמים עדיף מאשר גור שצריך לחנך ופתאום הוא נושך כי הוא לא חונך כמו שצריך..... טריירים למניהם את יכולה למצוא היום בעמותות והם מהממים !!! יש הרבה בעלי לב טוב ורחב שממתינים למשפחה עם ילדים כמוך. כלב שהוא אפילו בן שנה את כבר יודעת איך הכלב באופי ואם הוא מחונך לבית או לא......

רעות 26

New member
הבנתי... עכשיו לידע כללי...

כמה זמן זה היריון של כלבה ?? ההמלטה טבעית או צריך וטרינר ? ואיך עניין המחזור שלהם ? בעייתי או נסבל ?

linoyos

New member
תודה ששאלת... ../images/Emo13.gif

גמאני הייתי צריכה לשאול את זה...

linoyos

New member
לכלבים יש מחזור?!?!../images/Emo5.gif

אז מה עושים במקרה של מחזור באמת?!??!?!?

zooom360

New member
כן יש להם ייחום

יש כלבות יותר נקיות ויש פחות נקיות. את הייחום של הנקיות לא ירגישו מבחינת ליכלוך. יש תחתונים כאלה (שאין לי יותר מידי מושג לגביהם) שאפשר להשיג בחנות חיות.) הבעיה היא עם הזכרים. אז אם את קונה כלב גיזעי עם תעודות ונותנים לך אישור להרביע אותו (הוא צריך לעבור בדיקות-היא או הוא) ואם את לא מתכוונת להרביע- לעקר.

עצובית20

New member
שמים תחתונים עם תחבושת לכלבה

במידה והיא לא מעוקרת ומקבלת מחזור... במידה ולא שמים תחבושת....אז יהיו כתמי דם בבית..

רעות 26

New member
הסיבה היא לא בשביל לעשות עסק עם הכלב....

ולהרוויח כמה שקליםם !!!! אבל אלו דברים שהייתי רוצה לדעת וללמוד עליהם לפני שאני מביאה כלב או כלבה !

רעות 26

New member
ועכשיו אפשר קצת יותר פרטים לגבי היריון ומחזור

אצל כלבים... תודה.

yaelhar

New member
אז ככה

פקינז לא נחשב ידידותי במיוחד לילדים. בנוסף כפי שהבנתי אלה כלבים שסובלים מבעיות בריאות כגון בעית עינים, בעיות נשימה. כדי לדעת יותר על הגזע כדאי להיכנס לאתר פטנט - נדמה לי שהם שייכים לזעירים. הריון של כלבה הוא כחודשיים. ייחום של כלבה בד"כ פעמיים בשנה, הדימום אורך 10 - 15 יום ומספר ימים אחריו קיימת סכנה של כניסה להריון. כמו שכבר אמרו תלוי בכלבה: יש כאלה שלא מרגישים בעיה בבית ויש כאלה שיש כתמי דם על הריצפה. כלבה שלא רוצים שתיכנס להריון אפשר לשמור עליה ואפשר גם לעקרה, לפי בחירת הבעלים.

דונינה

New member
חשוב ללמוד ולדעת על כלבים לפני שמביאים

וייחום הריון והמלטה הם האחרונים ברשימה ( אם בכלל ) . חשוב שתלמדי על סוג הכלב ואם הוא מתאים לאורח החיים שלכם , חשוב לדעת סוגי אוכל וחיסונים וכמובן חינוך . מוזר שאת שואלת ישר על ייחום המלטה והריון .

רעות 26

New member
שאר הנושאים אני יודעת פחות או יותר

מניסיוני עם כלבים בעבר... אבל כולם היו זכרים... והפעם הייתי רוצה נקבה - השאלה אם כדאי בכלל להיכנס לזה ( בתור גידול נקבה ולא זכר..) אני מניחה שכל השאר בדיוק אותו דבר אז אני מתעמקת בנושאים שאני פחות מכירה. אם אני יראה שזה מתחיל להסתבך ולא יהיה מתאים לי כ"כ אני יאמץ מראש כבר זכר...

רעות 26

New member
לא רוצה כלב !!!! לא רוצה כלבה..!!!!

רוצה להבין איך זה אצל הכלבות ייחוום/מחזור... והמלטה. זהו. מה עשיתם מזה עניין כולה רציתי להשכיל קצת...

zooom360

New member
ענו לך!! רק נותנים לך עיצות, מה זאת

כפיות טובה הזאת?! את עושה לנו טובה שאת שואלת?!!

דונינה

New member
אהה , אז יש לי שתי נקבות ושום דבר לא

מסובך איתן כי הן מעוקרות
. ועל שאר השאלות ענו לך

למעלה