פקיד רס"ר

orihen19

New member
פקיד רס"ר

התחלתי השבוע את הסדיר שלי והתפקיד שקיבלתי הוא פקיד רס"ר. אני לא עובד רס"ר,יש לי פטור מכל דבר חוץ מעבודה משרדית..פקיד ולא יותר מזה.. בקיצור השבוע הזה היה השבוע אולי הכי משעמם שהיה לי בחיים. ישבתי שעות(קרוב ל10) במשרד ריק, בלי עבודה מסתכל על השעון ומחכה שיעבור הזמן. אם יש פה פקידי רס"ר כמוני, אז תמיד הסדר יום כזה משעמם ?.. אני לא יצליח להעביר 3 שנים בלהתסכל על הקירות.. זה כבר ממש בזבוז זמן.

KAPOIOS

New member
תנסה סוליטר...זה מאתגר

סתם...מה ציפית? תבקש מקסימום לצאת לקורס משקי משמעת...אולי הרסר שלך ישמח לתגבורת...

א ו ר3

New member
לא רק פקידי רס"ר בוהים בקירות...

כל הפקידים בוהים בקירות כל היום... החיים קשים.

omer87

New member
אני יכול לסתור אחת מהטענות הבאות!

א. את הטענה שלך!!! ב. לסתור את דבריהם של אלה שאמרו שאני פקיד!!! הלוואי שהייתה לי חצי דקה לבהות בקיר....

omer87

New member
מי בוכה?

האמת היא שאני יותר ויותר מסתכל לעומס שיש לי..... אבל כן, אם מסתכלים על זה באופן יחסי מבחינת האנשים שמסביבך אז עדיף להיות פקיד חפש"ן שפעם בשעה עונה לטלפון ורוב הזמן משחק סוליטר או מעביר הלאה שטויות במייל לאנשים.

omer87

New member
הייתי בכמה מצבים!

חוסר עבודה!! בכלל עבודה לייט עבודה פקידותית מאומצת ושלישות מרובה חח עבודה לייט זה נחמד והפקידותית עלולה להיות טיפה מעניינת!!!

חחחח חזק, חשבתי שאני היחידי

שעובד בעבודה משרדית אצל הרס"ר, וגם בן, בו זמנית :) האמת היא שהתחלתי בתור מש"ק רסר (כאילו אחראי על העובדי רסר וסתם מסתובב איתם בחוץ), אבל בגלל שאני כמוך עם ימבה פטורים ושטויות, אז הורידו את התפקיד של הזנת תלונות (עאלק מש"ק דוחות), מהשלישות אלינו, ואני כאילו אחראי על זה במשרד רסר. תכלס באמת אם כל הזמן יושבים במשרד זה שיעמום מטורף כי אין ממש מה לעשות שעות בתפקיד כזה, כל מה שאני עושה ביומיום זה סתם מסתובב בבסיס כשלא צריכים אותי (וזה רוב הזמן), שאני במשרד אני עושה שטויות או משחק סוליטר או סתם שומע MP3\רדיו, ישן, ישן... זה רק במידה ויש מזכירה ו\או משקית משמעת חוץ ממך, אחרת אתה באמת חייב להיות במשרד וער רוב הזמן. סך הכל תפקיד לא רע למי שמחפש להתחפשן ולא לעשות יותר מידי.

orihen19

New member
אני הפקיד רס"ר היחיד..

אין מי יחליף אותי אני תקוע שם, מרגיש כמו בכלא.. וכמה אפשר לשחק סוליטר? דרך אגב איזה יציאות יש לך?

יציאות?

יומיות כמובן, אבל חרא שעות יחסית למשרד רס"ר, מתחילים ב-8 והולכים לפעמים ב-3 ולפעמים אפילו ב-5 בצהרים, ממה שאני יודע בבסיסים אחרים באיזה 2 בצהרים כבר אין עם מי לדבר. חוצמזה אם אתה היחיד שם, מי מטפל בתלונות וגליונות התנהגות ושאר השטויות?

oh-da

New member
תדפיס לו פקודות פיקטיביות

כפרי דמיונך. תשבור קיר, תבהה על הנוף.

למעלה