פקידת סעד

פקידת סעד

עד כמה פקידת הסעד מעורבת או אמורה להיות מעורבת בהסדרי הראיה? האם היא צריכה ומידי פעם להתעדכן מהצד שפוגש את הילדים איך היה? או שהיא צריכה רק לדאוג שאכן ההסדרי הראיה התקיימו?

ציפי81

New member
בתור התחלה

היא מעורבת רק אם היה לך צורך וערבת אותה - או שהאקס שלך ערב אותה. פקידות הסעד באיזור שלי לא שמעו את שמעי. מנסיונם של אחרים - היא צריכה להשגיח שהסדרי הראיה יתקימו, ובמקרים מסויימים, של חשש לשלום הילדים, גם לעקוב אחר התנהלות הפגישה.

OK

פקידת סעד זו לא "חיה" שהולכת מעצמה, זה דבר שכאשר רוצים שהוא יפעל, צריך ל"נענע" אותו על מנת שיזוז. כאשר אין בעיות, ניתן להסתדר בלעדי השירות הזו, על ידי שני ההורים ו/או באמצעות איש קשר. כאשר יש ל"ע בעיות, צריך לערב אותה (ולא גורם אחר חסר שיניים) להמלצותיה יש חשיבות רבה עד מאוד לביה"ד / בימש"פ, לא ידוע לי שהיא מוכנה לשמש כאיש קשר בין ההורים לתווך ארוך. בהצלחה

דנידין 1

New member
לפי מה שראיתי אצלי

לפקידת הסעד אין ממש שיניים ככה שאין מה לסמוך עליה אא"כ יש צו שמחייב את הצדדים לציית

אדוני! צריך לדעת להתנהל מול הרשויות

לא מספיק שאני יודע לדבר ולכתוב צריך גם לדעת איך לדבר מה לדבר ומתי. אם תרצה, אני לשרותך. בהצלחה

אחרת

אין שום סיבה הגיונית שהיא תפעל לטובתו כאשר כל הנתונים מראים שהוא לא כשיר!!!

אם כך

נא למחוק מהפרוטוקול!!!! למרות הכאב, הזעם, התסכול וכו', ללא ראיות לא ניתן להוציא פסקי דין!!! משתתף בכאבך ומקווה לטוב. את בוודאי זוכרת, 'העולם עגול', כל אחד בטוח שהוא למעלה (או למטה, לדכאוניים וכדו') כאשר דבר עגול, הוא גם מסתובב, יתכן שבהמשך הדרך, את תיצאי הגדולה האמיתית, אני מאמין בזה מאוד!!! בהצלחה

מספיק לי

הנתונים השקריים שהוגשו וכל העלמות המידע שהושמטו מהפרוטוקול. כדי להבין כיצד המערכת עובדת. אולי,בהזדמנות אסביר לך באריכות. ואז תבין שזה לא תסכול וזעם כי היא אמרה והיא עשתה בסטייל גנון. זה מעבר,זו מלחמה על האמת!!! על החיים שלי!!!

ברור שיש צו

והא כבר מעורבת אבל השאלה היא עד כמה היא צריכה להיות מעורבת? האם רק לדאוג שיהיו הסדרי ראיה או גם לבדוק כיצד הם מתנהלים? איך הצד שפוגש את הילדים מעביר איתם את הפגישה? מהי איכות הפגישה?

מה דעתך?

מה דעתך להפנות את השאלה הזו לפקידת הסעד? הם בדרך כלל מגדירות את המסגרת שלהם די ברור.

ציפי81

New member
גם צו לא תמיד עוזר

מכירה מישהו שיש לו צו, ולא ראה את בנותיו כבר שנים. הוא הגיש תלונה במשטרה כל שבועיים, כשהן לא הגיעו אליו כפי שהיה אמור להיות, זה לא עזר. אחרי שנים של מאבקים, הוא החליט להפסיק להוציא את כל האנרגיה על בנותיו מנישואין ראשונים, להקדיש את עצמו לנישואין השניים (הגרושה שלו החלה להאבק בו כשנישא בפעם השניה), ולחיות עם חור גדול אי שם בלב...

סומבודי

New member
אין לי נסיון בנושא

אך הסתייעות בפקידת סעד נראית לי כהתחמקות מאחריות הורית והשלכת ההתמודדות האישית לפתחן של הרשויות. כמובן שישנם מקרים בהם אחד הצדדים מערים קשיים חריגים המצריכים את התערבות בתי המשפט, ואיני מתייחס בתגובתי למקרה זו או אחר. אך נראה לי שיותר מדי הורים מקלים ראש בנושא ונלחמים על גב הילדים. אלו הילדים שלנו, עלינו לצאת מגדרנו כדי לשמור על יחסים טובים עם האקס, גם אם הוא/היא קרציה / אדיוט / מעצבן. לא לפקידות סעד, כן להסכמה ואחריות הורית משותפת.

איך אומרים?!

מהפה שלך לאוזן שלה! (של האקסית) למרות הרצון הטוב, אסור לערבב בין משאלות לב לבין מציאות אמיתית אשר קושרת את הילדים שלא באשמתם ומניחה אותם בעין הסערה, פשוטו כמשמעו. הורים מוצלחים וזורמים ולעניין וכו' בדרך כלל הרי לא מתגרשים, כאשר מתגרשים יש בעיה אצל אחד מבני הזוג או אצל שניהם (סליחה מרוב החברים בפורום נא לא להתנפל עלי, כן, גם אני גרוששששש) זה מביא אותנו שזה די טבעי (אולם לא מוכרח) שההורים הגרושים יזדקקו לעזרה חיצונית על מנת לשמור את הילדים מחוץ לבלגאן. בברכה שלא יצא מכשול תחת ידינו

ציפי81

New member
לא יכולה להתאפק

איזו הכללה גורפת!! אל תסיק מסקנות מהמקרה האישי שלך! הורים יכולים להיות מוצלחים, זורמים, ולעניין, אבל לא להתאים זה לזו מסיבות אלו ואחרות. בכל מקרה, אני בעד לאאאאאאאאאא ענק לפקידות הסעד, ובמקרה שלי עיגנו בהסכם הגירושין בורר שיברור בינינו במקרה של מחלוקת, יה"ר שלא תבוא.

בפורום, קודם כל לא צריכים להתאפק....

בשביל זה יש פורום!!! שנית, הקדמתי, נא לא להתנפל עלי...... דבר נוסף, כתבת "אל תסיק מסקנות מהמקרה האישי שלך!" ותוך כדי (דיבור) כתיבה, את מזכירה בסך הכל את המקרה הפרטי שלךךךך. טוב, סתאאאאם. אגלה את אוזנך, מה שכתבתי, ממש לא מייצג רק את המקרה הפרטי שלי, הוא מייצג לצערי מקרים רבים מאוד, וד"ל. את לא אוהבת את הדברים, אני מסכים עמך בזה, תאמיני לי אני גם לא אוהב את הדברים!!! אבל ההכרח לא יגונה, אם נטמין את ראשינו בחול, רק נתלכלך.... בהצלחה והרבה נחת

למעלה