פקידת סעד לסדרי דין

לאליב

New member
פקידת סעד לסדרי דין

שלום לכולם,זקוקה לעצתכם המהירה.. בימש מינה פקידת סעד שנפגשה איתו בנפרד וגם איתי אמרה לי שעל אחד מאיתנו לצאת מהבית לטובת הילדים . לי אין לאן ללכת עם שני ילדים הןא מצידו מעוניין להשאר בבית כדי שיהיה לילדים מוכר ונעים כהגדרתו כשהם יבואו לבקר אותו.הבית רשום על שם שנינו. יש לו תיק במשטרה על אלימות כלפיי הרחיקו אותו ל14 ימים מהבית וכשחזר ומאז כבר כמעט 6 חודשים ממרר את חיי יורד לחייהם של הילדים עושה טרור מסיט אותם נגדי מדבר עלי ובפני דברים קשים ופוגעים.כמו לאמא לא איכפת ממכם אמא שלכם לא יודעת כלום וגם צועק עליי. מחר פקידת סעד תפגש עם כל אחד מילדי (2) בביתספר לשיחה מסכמת כי עליה להגיש את התסקיר תוך 30 ימים. האם יש למישהו נסיון או ידע בעניין? אמרו לי שאם הוא יוצא מהבית אז זה יהיה באופן מיידי! עיזרו לי אני בחוסר שקט! תודה לכולכם. לאליב

מריוס זכריה

Member
מנהל
השאלה שלך היא משפטית

והכתובת שלך היא עורך דין. אסור לשחק בדברים האלה ברמה חובבנית. חצי ידיעה היא דבר מסוכן מאוד. גם אם תשמעי פה עצות וטיפים - חלקם אולי מצוינים - אל תעיזי להתבסס רק עליהם! נכנסת להליך מורכב ואת צריכה ליווי מקצועי קבוע של עו"ד.

לאליב

New member
העו"ד שלי

לא מתרגש אמר לי לספר הכל ווא יורחק מהבית כנראה ע"י צו מבית משפט

מריוס זכריה

Member
מנהל
יכול להיות, אבל

פשט אל תבני על זה. תתכונני נפשית להיות אתו עוד זמן מה. תשמרי על יחסים סבירים ככל האפשר, כדי שהחיים לא יהפכו לגהינום.

rubin1y

New member
תגובה משפטית אך לא יעוץ

המצב בעיקרון ימשך קצת יותר זמן ממה שחשבת, לא מדובר ביום יומיים אלא בתקופה יותר ארוכה. אם קיבלת את התסקיר של פקידת הסעד שבו נאמר במפורש כי רק על אחד מההורים להישאר, יש לחוות הדעת לאחר שתיפגש עם הילדים. ברוב המקרים מי שיוצא הוא הבעל, יש לזכור שחוות הדעת של פקידת הסעד אינה מחייבת את בית המשפט אך בית המשפט נוטה לאמץ את חוות הדעת. לאחר שתקבלי את כל חוות הדעת, אם היא "לטובתך" תגישי באמצעות עורך הדין שלך בקשה בה תבקשי בהתאם לאמור בחוות הדעת שהוא יצא מהבית ובמיידי. זה המצב הסטנדרטי אני מציע לך להיוועץ עם עורך דין לאפשרויות נוספות שביכולתך לעשות. יוסי

שילה1

New member
בניגוד אליך,סבורה כילפקידת הסעד אין סמכות

להחליט מי מבני הזוג יעזוב את הבית.פקידת הסעד בודקת וממליצה בקשר למצבם של הילדים. ואגב-גם אם תמליץ,בית המשפט לא תמיד מאמץ את ההמלצה. מה שכן-ערוך דין לעניני משפחה יתן לך תשובות והצעות לפתרון.

לאליב

New member
תודה יוסי אבל

היא התקשרה ואמרה שהיא רוצה לפגוש אותו ואותי מכיון שמהשיחה עם הילדים ישנה תחושה חזקה מאוד של בילבול והיא רוצה שנסכם יחד מה לומר לבנות. ואני עם הספקולציות שלי חשבתי כבר שזה יהיה אוטוטו יצא מהבית כי היא אמרה שעליה להגיש תוך 30 ימים את התסקיר כי בימ"ש ביקש טיפול מהיר כי בד"כ זה לוקח כמה חודשים. עכשיו אני בדילמה כי כמו שאני מכירה אותו הוא יחפור וידבר על העבר ודברים שלא קשורים ויגיד שאין לו כסף לעזוב.. אני חייבת להיות בשלווה ולא להגיד שאני רוצה להתגרש כי אז אני מאבדת זכויות ועימייני עו"ד כאילה.. מה אתם מייעצים לי הרי לא אוכל להגיד לפקידת סעד שהוא יצא מהבית?!! ואם היא תעלה את הנושא שוב האם עלי להשאר אדישה כדי שלא תחשוב שאני מתה ש"יעוף"?? תודה על עזרתכם!! אני כולי תקווה כי תוך שבוע הוא יצא מהבית וננהל את הכל בשלט רחוק והילדים שלי לא יפגעו מהמצב. היא אמרה לי שמסקנות ותסקיר בימ"ש הן מבוצעות באופן מיידי. ז"א שהוא יוצא מהבית מהרגע להרגע.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הגישה שלך מזכירה לי בת יענה

אני בכלל לא בטוח שתוך שבוע הוא יצא מן הבית. וגם אם נניח כן, הוא לא מתאדה, לא נעלם מכדור הארץ, והעניינים לא, אבל ממש לא, יתנהלו בשלט רחוק. את בונה לעצמך תסריט לא ריאלי, שהולך להתפוצץ לך בפנים. האיש הזה הוא האבא של ילדיך, וגם צו בית משפט, אם יצא כזה, לא בהכרח ירחיק אותו. נראה לי שאת הולכת לחמם אותו טוב טוב, מתוך מחשבה שאוטוטו הוא לא רלוונטי, וזאת טעות חמורה.

שילה1

New member
תתיחסי לנושא הרלונטי-איך ומתי לספר לבנות,

שאגב-גם זה לא בדיוק ענינה. בקשר לעזיבתו את הבית-זה לא ענינה של פקידת הסעד,אמרילה זת,ובקשר לכך התייעצי עם עורך דין.תעאם תעלה אתהנושא-אמרילה בפירוש:"זו בעיה משפטית ואנהג לפיי עוץ משפטי שאקבל.כי את אינך משפטנית ולא עורכת דין,ויעוץ שלך יכול לגרום לי נזקים בלתי הפיכים בעתיד,.חד וחלק. מה שכן-עד שישונה המצב,שבי איתו והחליטו על מערכת כללים בבית,בשלב זה. סליחה-פקידת הסעד אינה מוסמכת להוציאו מהבית,אפילו תיתן תסקרי.אלא אם-היתה אלימות מוכחת,קרי:תלונות וטיפול המשטרה,וגם אז יש צורך בצוספציפי של בית המשפט.האם מתאים לך להתגרש בדרך זו? ואת-חשבילשניה.אדם לא יכול לעזוב את הבית לרחוב.היי הוגנת והגונה,ותני לו,אם תגיעו לזה,כמה ימים או שבועות להתארגן. זכרי תמיד כי בעבר זה האיש שבחרת לחיות איתו,מאהבה,זה אבי ילדיך,הראוי לכבוד! ואם בכל,ולאחר שיעזוב-לא תנהלו הכל בשלט רחוק,זו פנטזיה שלך!הוא אבי ילדיך,ככזה יש לו זכויות ברורות,ואם תרצי או שלא-את אמורה לשתף אותו בחיי ילדיך.תעשי כן-ילדייך יצאו נשכרים.לא תעשי כן-הפסיכולוגים יצאו מרווחים,והרבה. מבקשת סליחה מאנשי הפורום על "החפירה",אך אמהות שכאלה גורמות לי להביע את דעתי המוצקה בנושא.

למעלה