פקידות סעד

מצב
הנושא נעול.

ניר 1000

New member
פקידות סעד

פקידות סעד
עד לאחרונה טיפלה בנו פקידת סעד מטעם שרותי הרווחה שעזרה לי בהפרות שנתקלתי מצד גרושתי בנושא הסדרי הראייה של בני. מכיוון שלא היה שיתוף פעולה מלא מצד גרושתי, פקידות הסעד ביקשו לבטל את סמכויותיהן על פי סעיפים 19 ו-68 לחוק וביהמ"ש נעתר. האם ביטול סמכויותיהן עפ"י סעיפים אלה אומר שיותר אין אני יכול לפנות אליהן במקרים שגרושתי מפרה את הסדרי הראייה? תודה ניר

תשובה

פקידות סעד
עד לאחרונה טיפלה בנו פקידת סעד מטעם שרותי הרווחה שעזרה לי בהפרות שנתקלתי מצד גרושתי בנושא הסדרי הראייה של בני. מכיוון שלא היה שיתוף פעולה מלא מצד גרושתי, פקידות הסעד ביקשו לבטל את סמכויותיהן על פי סעיפים 19 ו-68 לחוק וביהמ"ש נעתר. האם ביטול סמכויותיהן עפ"י סעיפים אלה אומר שיותר אין אני יכול לפנות אליהן במקרים שגרושתי מפרה את הסדרי הראייה? תודה ניר
תשובה
כנראה שלא. אם היא תפר הסדרי ראיה עליך לפנות לביהמ"ש.

לא יאומן

תשובה
כנראה שלא. אם היא תפר הסדרי ראיה עליך לפנות לביהמ"ש.
לא יאומן
לפקידות הסעד ניתנות סמכויות בדיוק למקרה שבו אין שיתוף פעולה. אם היה שיתוף פעולה בין ההורים בשביל מה צריך ליתן סמכויות לפקידות סעד? לדעתי עשו עימך עוול גדול.

need1234

New member
מה כתוב בסעיפים אלו?

פקידות סעד
מה כתוב בסעיפים אלו?

מצב
הנושא נעול.
למעלה