פקטין צהריים טובים! מישהו יודע מה היחס שצריך להוסיף פקטין לריבה? תודה מראש
S shiri9 New member 26/3/04 #1 פקטין צהריים טובים! מישהו יודע מה היחס שצריך להוסיף פקטין לריבה? תודה מראש
1מדינת ישראל New member 26/3/04 #2 איזו ריבה את עושה? לא בכל ריבה מוסיפים, והיחס הוא 3 ק"ג פרי 1 כף פקטין. ליבה של תפו"ע/חבוש תעשה את אותה הפעולה.
איזו ריבה את עושה? לא בכל ריבה מוסיפים, והיחס הוא 3 ק"ג פרי 1 כף פקטין. ליבה של תפו"ע/חבוש תעשה את אותה הפעולה.
S shiri9 New member 26/3/04 #6 תודה! אני יודעת שיש פירות שיש להם יכולת קרישה גבוהה ואין צורך להוסיף פקטין
נ נירהמ1 New member 26/3/04 #3 שירי'לה - במקום פקטין תשימי../images/Emo39.gif תפוח חתוך מסוג גראני סמית' או גרנד אלכסנדר לתוך הריבה הוא כבר יפריש מספיק פקטין. בגמר הבישול תוציאי את התפוח.
שירי'לה - במקום פקטין תשימי../images/Emo39.gif תפוח חתוך מסוג גראני סמית' או גרנד אלכסנדר לתוך הריבה הוא כבר יפריש מספיק פקטין. בגמר הבישול תוציאי את התפוח.
B big mama 2 New member 26/3/04 #4 אפשר גם להוסיף בשקית בד קטנה גרעינים של פרי הדר..... ואח"כ פשוט להוציא את השקית......
S shiri9 New member 26/3/04 #5 לא רציתי לקבל את הטעם של התפוח ובאשר לגרעינים, הייתי כבר בתבליני הכפר, אז קניתי פקטין
1מדינת ישראל New member 27/3/04 #11 פיספוס../images/Emo10.gif נדמה לי בסביבות רוה"ש אבל אולי כדאי לנסות עם תאנים יבשות? לא ניסיתי אף פעם צריך להיות מעניין. העונה של התאנים מאוד קצרה כך שתמיד צריך להכין יותר בכדי שיישאר.
פיספוס../images/Emo10.gif נדמה לי בסביבות רוה"ש אבל אולי כדאי לנסות עם תאנים יבשות? לא ניסיתי אף פעם צריך להיות מעניין. העונה של התאנים מאוד קצרה כך שתמיד צריך להכין יותר בכדי שיישאר.
S shiri9 New member 27/3/04 #15 ../images/Emo4.gif אני לא אוהבת פירות יבשים... אבל לא נורא, יש עוד הרבה פירות אחרים טובים בעונה הזאת... אני עוד מחכה שיום אחד נגיע במקרה לרמת הגולן ונקנה אוכמניות ודובדבנים טריים...
../images/Emo4.gif אני לא אוהבת פירות יבשים... אבל לא נורא, יש עוד הרבה פירות אחרים טובים בעונה הזאת... אני עוד מחכה שיום אחד נגיע במקרה לרמת הגולן ונקנה אוכמניות ודובדבנים טריים...
B big mama 2 New member 27/3/04 #20 עוד מעט תתחיל עונת הפיטנגו... אין כמו ריבת פיטנגו.... כדאי לך לנסות......
B big mama 2 New member 27/3/04 #18 עוד מעט תתחיל..... בעץ שלי כבר יש תאנים זאטוטיות...... ובאמת ריבת תאנים זה הכי , הכי.... אני כל שנה עושה...... איפה אתם גרים ? אולי אוכל לתת לכם.....
עוד מעט תתחיל..... בעץ שלי כבר יש תאנים זאטוטיות...... ובאמת ריבת תאנים זה הכי , הכי.... אני כל שנה עושה...... איפה אתם גרים ? אולי אוכל לתת לכם.....
B big mama 2 New member 27/3/04 #31 אז נהייה בקשר...אשמח ששירי תבוא לקטוף תאנים... ואם יהיה יבול גדול של פיטנגו....אז תקבלו גם...