פקטור 5 ליידן

מצב
הנושא נעול.

בובינית

New member
פקטור 5 ליידן

פקטור 5 ליידן
קיבלתי היום תוצאות שאני הטרוזיגוטית של פקטור 5, ראיתי שהיה כתוב על זה כאן השבוע אבל יש לי עוד שאלות: * האם זה באמת גורם להפלות בשלבים מוקדמים? היו לי הפלות בשלב מציאת הדופק העוברי. * האם הזריקות באמת עוזרות? * הזריקות יוצרות תופעות לוואי? * האם יש איסור לעשות ניתוח קיסרי במידה ומעוניינים כאשר האישה סובלת מפקטור 5 ליידן?

הילי13

New member
קצת תשובות...

פקטור 5 ליידן
קיבלתי היום תוצאות שאני הטרוזיגוטית של פקטור 5, ראיתי שהיה כתוב על זה כאן השבוע אבל יש לי עוד שאלות: * האם זה באמת גורם להפלות בשלבים מוקדמים? היו לי הפלות בשלב מציאת הדופק העוברי. * האם הזריקות באמת עוזרות? * הזריקות יוצרות תופעות לוואי? * האם יש איסור לעשות ניתוח קיסרי במידה ומעוניינים כאשר האישה סובלת מפקטור 5 ליידן?
קצת תשובות...
בדרך כלל הטרוזיגוטיות לא נחשבת לבעיה, מאחר ואת נשאית רק מצד אחד. ואולם... אם היו לך הפלות בשלבים מוקדמים, יכול מאוד להיות שזה מהווה בעיה. זריקות הקלקסן עוזרות מאוד ומונעות את ההפלות. אין להן כמעט תופעות לוואי (מלבד זה שהדם קצת יותר דליל וצריך להזהר מחתכים ופציעות מיותרות, כי אז לוקח קצת יותר זמן מהרגיל עד שהפצע מפסיק לדמם. אין שום איסור לעשות ניתוח קיסרי. לי יש בעית קרישה הרבה יותר רצינית וילדתי בקיסרי. הדבר היחיד הוא שיום לפני הקיסרי צריך להפסיק את הזריקות על מנת למנוע דימום מיותר בניתוח, ולחדש יום לאחר הניתוח. אם זו באמת הבעיה שגרמה להפלות, אז את על המסלול, בדרך להריון תקין ולילד בריא, ואולי בכלל זו הפתעה טובה שעלו על הבעיה, ובכך יחסך ממך המון סבל בעתיד. אז שיהיה בהצלחה כבר בחודש הבא....

מצב
הנושא נעול.
למעלה