פקח רחבה.בקר טיסה

chan9

New member
פקח רחבה.בקר טיסה

היי רציתי לדעת קצת פרטים על העבודהבתור פקח רחבה/בקר טיסה בחברת QAS - זה אותו דבר? מה בעצם העבודה? תנאים וכל פרט אחר יתקבל בברכה. המון תודה...

תשובה מלאה

פקח רחבות(בעברית-רמפּיסט)-עבודה במשמרות ע"פ לוח הטיסות,בחוץ בשמש,אחראי על הטענת המטוס במטען הנוסעים,עזרה בהתנעת המטוס(בטיחותית ומאובטחת),דחיפת המטוס החוצה מהגייט ושליחתו למסלול ההמראה. משכורת של כ 25 שקל לשעה ,עולה בסופי שבוע ובלילות הארוכים.... בקר טיסה(בעברית-אופריישן)-עבודה משרדיתבעיקר האחראית לחלוקת המשקל והאיזון במטוס היוצא,סידור המטוס מבחינת דלק מטען ונוסעיםליצאה חלקה מהארץ,משכורת זהה להוא שרץ בחוץ אחרי מטוסים.

chan9

New member
תודה ועוד שאלה

הפקח רחבה מעלה בעצמו פיזית את המטען על המטוס? כאילו סוחב את המזוודות ממש? השאלה היא אם העבודה היא עם המון מאמץ פיזי- ומתאימה לאנשים עם קצת בעיות גב?

לפי השאלה הטפשית

(מעמיס את המזוודות על גבו...)מתקבל הרושם,שעושים פה "צחוקים",אבל ע"פ התשובה המקצועית שלך לשואל בקשר לקורס דיילי אויר,נראה שיש משהו בקודקודך,אז....לא הוא לא מעמיס מזוודות הוא מפקח על העמסה,קאפיש?

chan9

New member
תגובה מקסימה

אם זאת הגישה שלך אז פעם הבאה עדיף שלא תעני. כנראה שאם שאלתי - יש סיבה. יום טוב גם לך.

kr21

New member
העבודה היא אכן פיזית

עיקר המאמץ הוא להטעין בין קרונית המטען למסוע ואני מניח שהסידור בבטן המטוס. אני לא עוסק בכך בעצמי אך על פי מה שראיתי אני חושב שהעבודה לא מתאימה לאנשים עם בעיות בגב. למי שאין בעיות בגב זו חלופה מעולה למשקלות בחדר כושר

למעלה