פקח טיסה

• פותח הנושא napp
  • פורסם בתאריך

napp

New member
פקח טיסה

איך מגיעים לתפקיד הזה? צריך לבקש? רק הם מאתרים (כמו מודיעין)? ו.. חלק אומרים שחייבים ליפול מקורס טיס וחלק אומרים שזה בכלל לבעלי פרופיל לא-קרבי (64).. מה נכון? ואיך הג'וב עצמו?

noana

New member
כנס..

ממש לא חייב ליפול מקורס טייס בשביל זה...זה תפקיד שדורש מיון קדם צבאי...אם לא קיבלת במנילה אז כנראה שאתה לא מתאים לזה...ובעלי פרופיל לא קרבי כמו 64 ומטה יכולים בהחלט להתקבל אליו...

סעמעמק

New member
יכול להיות שזה גם וגם

לי יש חבר עם פרופיל 64, שהתמיין לשם מראש. לא טיס ולא בטיח.

מה הקב"א המינימלית לתפקיד הזה?

אני כבר שנים חושקת בתפקיד הזה (פקחית טיסה).... הגיעה המנילה ולהתאכזבתי מאוד לגלות שאין לי את התפקיד שם... הקב"א שלי היה 52 מה זה לא מספיק?

napp

New member
מממ

עוד לא קיבלתי מנילה האמת.. אני סתם מאלה שלא יכולים לחכות ולעמוד בפיתויים אז הם מתחילים להתעניין מראש.. ונראה לי שיש לי קב"א 55-56 כי קיבלתי זימון לשחקים... זה מה שאמרו לי לפחות.. כמה נראה לכם שזה אומר בערך?

Yuvalsap

New member
תשובות

רוב החברה מגיעים מאיתור אישי, יש מעט כאלה שלא איתרו אותם והם מבקשים מיונים לזה, ויש גם כאלה שמתגייסים כל"צ ואם יש תקנים פתוחים בקורס הם עוברים את המיונים תוך כדיי הטירונות. לגביי הטייסים זה בולשיט בתור פקח אני אומר לך שאני לא מכיר טייס אחד שהוא פקח טיסה,ובוא נגיד שאני מכיר הרבה פקחים, טייסים שנופלים מקורס טיס אחרי שנה זכאים להיות בקרי טיסה לא פקחי טיסה, זה משהו שונה לחולטין. הרוב הם כמובן אנשים בעלי פורפיל 64 וגם כמה עם 45 כי זה תפקיד עורפי, אבל איתי בקורס היו איזה 2-3 עם פרופיל 97. הג'וב עצמו מדהים. אם אתה רוצה עוד מידע אמין מפקח ולא בולשיט של שמועות תפנה אליי דרך הפורום או במסר אישי. בהצלחה

napp

New member
אחי תודה!

אני ממש רוצה מידע אמין חח.. כי פקח טיסה זה נשמע לי ממש תותחי כמו שאמרתי הקב"א שלי אמורה להיות גבוהה.. אז כל מה שאני אמור לעשות זה לדרג את זה גבוה במנילה (בתקווה שאני אקבל) או לחכות שיישלחו לי זימון? איך התנאים? והקורס? והאנשים?

FIRE GODDESS

New member
עדיין לא הבנתי מה זה איתור קדם צבאי

כאילו לפי מה שאני הבנתי זה ששולחים מכתב א מאתרים משו לפני שמקבלים אפילו צו ראשון או בין הצו לבין המנילה.... מה זה בדיוק? כל אחד "מאותר"?

onix 88

New member
זה צריך להופיע לך במנילה

צריך לדרג את האשכול במקום הראשון ולקבל אליו מיונים.

למעלה