פקד tree list

gute 1

New member
פקד tree list

פקד tree list הוא למעשה פקד שמשלב את הtree view וה list view. זה לא מגיע עם הVB, אבל בחפירותי הרבות מצאתי המון מקורות לדבר כזה. הבעיה היא שרובם מתאימים ל .net או delphi, או שהם עולים יקר ללא אופציה סבירה להתנסות. אני אפרט על היישום שאני צריך. אני צריך להציג סכומים של כסף עם פירוט במספר עמודות. (עד כאן נראה פשוט) אני צריך להציג סיכומים יומיים, וחודשיים של הכספים, כך שבמבט אחד יהיה ניתן לראות את התמונה כולה ולבצע drill down בנתונים כשצריך, כשבכל הזמן מוצגות כל העמודות. הפקד הזה פשוט תפור על זה. אני חופר כבר חודש את האינטרנט ולא מוצא משהוא יישומי. אם עשיתם פעם משהו כזה, או שיש לכם רעיון, אשמח לשמוע

כיוון

חפרתי קצת ב bookmarks שלי ויש לי שני אתרים שכדאי לך לבדוק: 1. vbAccelerator - הוציאו כל מיני פקדים חינמיים לגמרי. 2. Arcadia - פיתחו פקדים שכוללים תמיכה ב RTL (אני חושב שזו חברה ירדנית).

gute 1

New member
כיוון ובעיה

כיוון שהתיאשתי מהשניים שציינת הצלחתי להוריד דמו של חבר נוספת. זה לא מופיע באתר שלהם ולכם זה לא טריוויאלי להוריד את זה. (כנראה בגלל הסכמים עם חברות אחרות) זה אמנם בתשלום, אבל כשהכל יעבוד לא יהיה אכפת לי לשלם (זה גם לא נורא יקר יחסית לאחרים) התחלתי לכתוב לזה קוד ועד עכשיו זה נראה טוב. ניתן לבנות עץ עם שדות מרובים, לערוך אותם, לכתוב בצבעים שונים והמון פרמטרים (מצורפת דוגמה) כשהתחלתי לטפל בevents נוצרה לי בעיה מוזרה. כמעט כל האירועים שאני מוסיף נותנים לי הודעת שגיאה, אפילו על פקדים אחרים בטופס. עד שאני מנטרל אותם. חשבתי על הרבה כיוונים, אבל אני לא מצליח לחשוב למה זה משפיע על פקדים אחרים. למישהוא זה קרה? ותודה רבה על העזרה

תגובה

לא קרה לי שאירועים התחילו לזרוק שגיאות, סתם ככה. אני מציע שתפנה אל היצרן עצמו (עם הודעות השגיאה המדויקות). אגב, המוצר הזה כן מופיע באתר שלהם, למרות שהוא לא מוצג בתפריט. אפשר להגיע אליו דרך דף הקניה. ניסית לבדוק מה יש ל janus להציע?

gute 1

New member
לקח לי הרבה זמן לעלות על זה ופתרתי

למרות שאני עדיין לא מבין למה אירועים של פקד אחד מתנגשים עם פקדים אחרים, מספיק שתהיה שגיאה כל שהיא בהגדרה של פונקצית אירוע, ואף אירוע של אף פקד בטופס לא עובד. הבעיה היתה שלא הגדרתי חלק מהפרמטרים ByVal, זה לא מופיע בתיעוד בצורה מדוייקת, וממש הייתי צריך לחפור. בכל מקרה אני די סיימתי לבנות את המנוע. וייצא ממש מדליק. לפקד הזה יש הרבה יתרונות על אחרים, אחד מהם זה כלי העיצוב, שמאפשר לך לשנות עיצוב, להוסיף עמודות, ולהוסיף ענפים (nodes) בזמן עיצוב ובזמן ריצה! זה שימושי בעיקר למתחילים, ולמתכנתים מנוסים בשלב ההתחלתי. זה הפקד היחיד שראיתי שניתן לערוך את התוכן שלו בלי קוד. יש לו המוןןןן אפשרויות, כולל ייצוא לקבצים וכל מיני אפשרויות ביזריות. כמעט כל מה שרציתי. התיעוד בינוני + אבל עחרי כ 3 ימים נטו הצלחתי להוציא את מה שרציתי. כמו שראית בתמונת מסך, זה היה עוד בשלב שרק ציירתי את הנתונים, עכשיו אני גם יכול לערוך אותם, תוך השתקפות אוטומטית במסד נתונים, לגרור להוסיף למחוק, וכל דבר הגיוני אחר, והטורים של הסיכומים מתעדכנים גם הם בהתאם. בשורה תחתונה, מומלץ. ומי שרוצה את הקוד שיפנה אלי, אני אשמח לשיתוף פעולה. הקוד שלי מציג למעשה, דוח תזרים מזומנים מחולק לענפים לפי תאריכים,כך ניתן לראות יותר, במבט אחד. מספרים בצבעים לפי הקשר וכמובן פעולות עריכה שמבוססות על טבלה הנבנת ע"פ נתונים ממערכת מידע (הכנסות/הוצאות) עם יכולת הוספה/ שינוי של נתונים ידנית, כשמה שלא נגעת נשאר אוטומטי.

gute 1

New member
לגבי הלינק שנתת

הרוב שם זה ל .net כך שזה לא עוזר היחיד שלא לא מתאים, זה יותר העתק אאוטלוק

gute 1

New member
נראה מצויין

הלינק הראשון נראה מצויין, הורדתי הכל אבל זה לא עבד לי, זה נתן הודעת שגיאה
run time error '0'​
שלחתי לו מייל, אני מקווה שהוא יענה בלינק השני אי אפשר להוריד דמו בכל אופן, ממש תודה, סחתיין על איכות הלינקים, לא מצאתי אותם בחיפושים שלי, וגם נתת לינקים בדיוק למה שחיפשתי

gute 1

New member
שמתי לב לזה וניסיתי

זה לא עבד היום נכנסתי שוב לפורום, הורדתי שוב, רשמתי את הפקד. וסוףסוף זה עבד קצת מאכזב, אני לא מצליח להציג את התצוגה שרציתי. (המשך בתגובה נפרדת)

לגבי הלינק השני

אתה בטוח שאי אפשר להוריד דמו? מימין למעלה, ליד הלינק לרכישה (purchase) יש לינק download. אמנם אתה צריך לתת כתובת מייל אמיתית, ולהוריד את כל החבילה, אבל זה לא נראה סיפור רציני...

למעלה