פקדי משתמש
שלום. העליתי פה שאלה לפני יומיים אבל היא ירדה מהר לעמוד השני אז אני מעלה אותה שוב האם ניתן לבצע הוספת פקד-משתמש דרך ה- code behind? הצלחתי להכניס פקד רגיל (לייבל) אבל פקד משתמש שכתבתי - לא אני מתכוון לבצע זאת באמצעות השיטה הבאה
שלום. העליתי פה שאלה לפני יומיים אבל היא ירדה מהר לעמוד השני אז אני מעלה אותה שוב האם ניתן לבצע הוספת פקד-משתמש דרך ה- code behind? הצלחתי להכניס פקד רגיל (לייבל) אבל פקד משתמש שכתבתי - לא אני מתכוון לבצע זאת באמצעות השיטה הבאה
Panel1.controls.add()
נעניתי על ידי אורן עיני: "אתה יכול לעשות את זה, אבל אתה לא יכול לגשת ישירות לקונטרול שלך, אתה צריך להעלות אותו באמצעות LoadControl קודם." ועניתי לו בחזרה ש- "ראשית, אני לא הצלחתי לעשות את זה. יצרתי אובייקט מסוג הקונטרול שלי ודחפתי אותו לפאנל. זה הוציא שגיאה (שלא בהישג ידי כרגע) בזמן הריצה מה זה LoadControl? איך אני משתמש בו?" בקיצור - הבעיה עדיין לא נפתרה (למרות שהצלחתי להשתמש ב load control) השגיאה שאני מקבל היא: Object reference not set to an instance of an object. והשורה הבעייתית היא שורה 67Line 65: private void InitializeComponent() Line 66: { Line 67: this.Edit.Click += new System.EventHandler(this.Edit_Click); Line 68: this.Load += new System.EventHandler(this.Page_Load);
זה כמובן קוד שהויז'ואל סטודיו (2003) מייצר (לא הבנתי בשביל מה) הקוד שבאמצעותו אני מכניס את הפקד משתמש שלי הוא:UserProfileView upv = new UserProfileView(); upv.UserID = 1; Panel1.Controls.Add(upv);
אני יודע שהאובייקט כן מאותחל ואפשר להשתמש בו לדרכים אחרות (למשל, להציב את הערך שהכנסתי לו לפקד אחר)