פקדים דינמיים וpostback

svoivandim

New member
פקדים דינמיים וpostback

יש לי בטופס פקדים דינמיים שאני יוצר ו פקדים סטטיים, השאלה האם ב Page_Load ניתן לדעת איזה פקד יזם את האירוע לדוגמא יש לי כפתור דינמי שאני יוצר וכפתור סטטי שהוספתי בזמן עיצוב(כלומר כפתור סטטי) לאחר נכן אני לוחץ על אחד מהכפתורים->כתוצאה מהלחיצה לפני שאני מגיע לEVENT של אותו כפתור אני מתחיל בPage_Load ורק לאחר מכן אני מגיע לאירוע של הלחיצה, השאלה שלי האם בPage_Load ניתן לדעת מי\איזה פקד(דינמי או סטטי ) יזם את הPostBack??

Miki Watts

New member
כן, אתה מקבל ב request

את EVENTTARGET__ ו EVENTARGUMENT__ שמכילים מי שלח את ה postback ונתונים נוספים במידה ויש

svoivandim

New member
אני בודק את זה בבלוק של POSTBACK

בPage_Load?? איך אני משתמש בהם? תודה!

yairov

New member
תגובה

סתם מעניין, למה אתה צריך לדעת איזה כפתור הפעיל את האירוע בזמן ה-PageLoad ?

svoivandim

New member
קודם כל מצאתי איך עושים זאת:

הנה המאמר -> עשיתי בדיוק איך שמסבירים שם וזה עובד לי! עכשיו לשאלתך: אני בונה פורטל שבאחד מהדפים ישנו מנגנון דפדוף של דפים שמורכב מ linkbox סטטיים, את ה"grid" שבו אני מציג את הנתונים אני בונה באופן דינמי, כלומר לכל שורה יש לי בנוסף לכל מיני נתונים גם checkbox שאותו אני יכול לסמן ובכך לסמן את השורה כולה שאותה אני רוצה להשאיר לאחר לחיצה על כפתור "הצג שורות מסומנות בלבד" וכאן נוצר הצורך ב"לדעת" מי יצר את הPOSTBACK ,אם זה הכפתור "הצג שורות מסומנות בלבד" אז אני בונה פקדים דינמיים מחדש רק את אלא שהuser סימן בכל מקרה אחר אני בונה את הפקדים הדינמיים בתוך האירוע של אותו דף linkbutton שנלחץ!

למעלה