פקאצ'ה

BaBy AnImE

New member
פקאצ'ה

1 ק"ג קמח 15 גרם שמרים יבשים 1 כף מלח 1 כף סוכר 1/2 כוס שמן זית משובח כ-2 כוסות מים קרים לפי ספיגת הבצק אופן ההכנה 1. מערבבים את החומרים, מוסיפים את המים באיטיות עד לקבלת בצק. 2. לשים את הבצק כעשר דקות, מקמחים ועוטפים במטלית לחה. מתפיחים את הבצק כשעה. 3. לאחר שהבצק תפח, לשים אותו מעט כדי להוציא אוויר ומחלקים לשישה חלקים. יוצרים כדור מכל חלק ועוטפים בניילון נצמד. מצננים במקרר לפחות שעתיים. 4. מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים בטמפרטורת החדר כשעה לפני רידודו. מרדדים ומורחים את הבצק בשמן זית ומפזרים מלח גס ועשבי תיבול. 5. אופים כעשר דקות בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להשחמה מלאה.
נלקח מוואלה! אוכל
 

prins2

New member
חחח....לא!

ניו פלאשששש : בדיחות מטומטמות זה פורום אחר...
 
למעלה