פצצת אטום בשמיים אתמול איזה יופי במקרה ראיתי את הקליפ של פצצת אטום בשמיים.
ש שיר3 New member 30/3/02 #1 פצצת אטום בשמיים אתמול איזה יופי במקרה ראיתי את הקליפ של פצצת אטום בשמיים.
ש שיר3 New member 30/3/02 #3 פצצת אטום ראיתי בערוץ המקומי שלי 9 שנקרא נטו אבל אני מאמינה שזה יתחיל בקרוב בכל הערוצים לאט לאט . וזה קליפ מאוד חמוד. שלמה רוקד בתחנת הרכבת עם צילי וסינגולדה וזה כדאי לראות את זה
פצצת אטום ראיתי בערוץ המקומי שלי 9 שנקרא נטו אבל אני מאמינה שזה יתחיל בקרוב בכל הערוצים לאט לאט . וזה קליפ מאוד חמוד. שלמה רוקד בתחנת הרכבת עם צילי וסינגולדה וזה כדאי לראות את זה
ד דליה מכפר עין הוד New member 30/3/02 #4 איזה עצבים! מישהו יודע איפה לעזאזל ב"yes" אפשר למצוא קליפים ישראליים?????? אוף! אני רוצה לראות...
ש שייני New member 31/3/02 #5 אולי... את יכולה למצוא או בנטו שזה המצעד של ערוץ 9 יש שם כל הזמן קליפים ישראליים
פ פחי שואו New member 31/3/02 #6 ב"יס" אין נטו ואין קליפים ישראליים../images/Emo10.gif אבל תציצי מדי פעם בערוץ 10, ראיתי שם פעם או פעמיים קליפים. ממש מעצבן! אני מקווה שהקליפים יהיו בdvd.
ב"יס" אין נטו ואין קליפים ישראליים../images/Emo10.gif אבל תציצי מדי פעם בערוץ 10, ראיתי שם פעם או פעמיים קליפים. ממש מעצבן! אני מקווה שהקליפים יהיו בdvd.