"פצצה וירטואלית"?

סרפד

New member
"פצצה וירטואלית"?

בפיגוע בקלן שבגרמניה, ככל הנראה על רקע של חיסול חשבונות בין גורמי פשע, נפצעו 22 איש, ארבעה מהם פצעים קשים. מבנים בסביבה ניזוקו מן הפיצוץ. העיתון הגרמני דר שפיגל מדווח שהפצצה היתה מתקן חובבני שהורכב ממרכיבים פשוטים וזולים שניתן להשיג בחנויות לחומרי בניין וחנויות צעצועים, בעלות של 200 יורו בלבד. ע"פ הערכת מומחה, הורכבה הפצצה על פי מדריכים להרכבת פצצות שניתן למצוא באינטרנט. את כל הרכיבים ליצירת פצצות מאולתרות ניתן לרכוש, כל רכיב לחוד, בחנויות רגילות בלי לעורר כל חשד ולמעשה, גם בלי להותיר עקבות, כי אנשים רבים קונים את אותם רכיבים לצרכים יומיומיים רגילים. למרות חובבנותם של מתקנים כאלה, הם יכולים לגרום לנזקים כבדים בחיי אדם וברכוש. מידע, הדרכה ומתכונים להרכבת פצצות זמינים באינטרנט לכל גולש. כל פושע, מטורף, טרוריסט עצמאי או בן עשרה בלתי מאוזן יכול כיום למצוא בקלות את כל הידע שהוא צריך כדי לגרום להרס רב. ההפתעה היחידה היא שזה לא הפך עדיין למגיפה.

e-magine

New member
לא יודע מה אפשר לעשות

כנראה, אי אפשר לאסור הפצת ידע ואי אפשר לאסור מכירת חומרי בניין וצעצועים. יש כידוע מדינה שבה כל אחד יכול להיכנס לחנות שכונתית ולקנות אקדחים ורובים.

סרפד

New member
לא כל אחד יכול

לפחות ילדים לא יכולים.. את כל שאר המגבלות אפשר לעקוף. ויש הרבה אמריקאים שמתנגדים לחוק הזה. הוא הביא להרבה מיתות מיותרות. מאידך, הוא גם מנע מיתות מיותרות. מידע על פצצות וחומרי נפץ הוא חוקי, אבל אני לא בטוחה שמתכונים להכנת פצצות הם חוקיים. בכל מקרה, פיזית אי אפשר כנראה לעצור את זה. אז יופי, כל אחד יכול לבנות פצצה. אולי גם אני ארכיב פצצה? דווקא יש לי רעיון או שניים לשימוש טוב שיכולתי לעשות בה

למעלה