פצע כואב ומדמם

• פותח הנושא RUSN
  • פורסם בתאריך

RUSN

New member
פצע כואב ומדמם

שלום לכולן זו הפעם הראשונה שאני כותבת לפורום (למרות שהספקתי להגיע לאתר כבר לפני כן ) האמת - הגעתי דרך כתבה בעיתון ישן .. לא תיארתי לעצמי שיש פורום כזה . אוקיי, אז אני מאלה שהאמא שלהם חיה (תודה לאל ! ועד 120 ! ) אבל לצערי הרב יש נתק - וזה פצע כואב ומדמם .. רציתי לחלוק את כאביי עם בנות / נשים / אמהות בעצמן במצבי אני אם לשני ילדים נהדרים - שלצערי הרב גם הם סובלים מחוסר סבתא - אמא שלי (יש להם עוד סבתא ברוך השם !) אין לי כרגע יכולת לפרט - רק רציתי לחלוק את הכאב עימכם . תודה

שלום RUSN

ברוכה הבאה אלינו..
שמחה שמצאת אותנו והחלטת להשתתף ולשתף אותנו.. מבינה ש"הסיפור שלך" די מורכב.. את מוזמנת לספר ולשתף בקצב שלך וכמה שמתאים לך זה בדיוק המקום לחלוק את הכאב ולא להיות לבד איתו. יש כאן כמה שהזדהו.. והרבה שישמחו להקשיב.. שיהיה לך המשך שבוע טוב

RUSN שלום לך ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. צר לי לשמוע על סיפורך העצוב. שמחה עם זאת שבעצמך יצרת תיקון בחווית האמהות לשתי בנותייך שלך. ידוע שאובדן אם נובע גם מסיבות שאינן מוות, ואני מנחשת שהסיפור שלך מתקשר לזה. את מוזמנת להישאר עימנו ולשתף ככל שיתאים לך.

אמא נעדרת פיזית../images/Emo188.gif

קשה,במיוחד שיש לך עוד גמדים מסביב! מאחלת לך רק אושר ושתתרגלי בלי...למרות שהיא קיימת...אל תחסרי אותה יותר מידי אם היא לא מוצאת לנכון! תתרכזי במעגל המשפחתי שלך! תהיי חזקה!

למעלה