שלום מדי חורף יוצאים לי פצעי קור בידיים.והשנה זה אף החמיר והגיע למצב של הנתחות בידיים ,אודם וגירוד ואף איבוד תחושה לעיתים. האם זה חמור ומה אפשר לעשות כדי לטפל בזה?
הי נועה פצעי קור בידיים הם בעיה שכיחה בעיקר אצל נשים מנסיוני כהומאופת טיפול הומאופתי קלאסי יכול לטפל בבעיה בצורה יעילה אין תרופה ספציפית שאני יכול להמליץ לך עליה בפורום כי יש להתאים את הרמדי ההומאופתית בצורה מדוייקת ואישית. המון בריאות דורון
קודם כל תקבעי תור לרופאת עור.למרות שהבעיה די נפוצה בחורף.בין אם זה נשים או גברים. בינתיים להרגעה אני ממלצי הלך לגשת לבית מרקחת ולקנות קרם ידיים שנקרא FLEXITOL והוא ממש טוב . מצאתי לך קישור למשחה דרך גוגל- http://www.pharm.leumit.co.il/ShowProduct.asp?product_id=7988&makat=29912&cat_id=444&cat_id0=33&cat_id1=121&cat_id2=444&cat_level=3
שקיבלתי מפורום אחר... כי גם אני סובלת מאותה בעייה כבר חורף שני. אז ככה... לקחת שמן זית ולחמם אותו קצת. אחר כך לעסות את הידיים עם השמן וכל יד לכסות עם נילון נצמד בערך חצי שעה - שעה או עם כפפת בד. מאד מומלץ. אתמול היו לי פצעים מהקור והיום כבר לא. מומלץ!!!!!
אני מורחת על הידיים כל לילה לפני השינה משחה טבעית "דרמני" (Dermany)- היא מעולה!! גם לחתכים בשפתיים. וגם, אם את ירושלמית- יש בית מרקחת טבעי "רינה פארם"- יש לה פתרונות ממש טובים! בהצלחה