פצעי בגרות..

• פותח הנושא v105
  • פורסם בתאריך

v105

New member
פצעי בגרות..

כן גם בנים סובלים מהמכה וגם להם זה מאוד מפריע.. עצות להסרת הפצעים? במיוחד לבנים.. בנות מיאל יכולות להרשות לעצמן לשים מייק אפ וכו´.. אבל בנים.. מה אנחנו עושים?

mandy

New member
היי../images/Emo24.gif

בן כמה אתה? אחי הגדול לא מתבייש וכשהוא בבית הוא שם מסיכת בוץ שזה מאוד מומלץ לכל מי שיש עור שומני, והוא דואג לשטוף את הפנים עם ג´ל ניקוי בוקר וערב. אני ממליצה על ז´נס קוסמטיקס או דקלאור...

קודם כל גם בנים יכולים לשים מייק אפ

רק שאצלהם צריך לעבד את זה אחרת לגמריי. דבר שני יש הרבה סבונים ומשחות שמתאימים לכל מיני סוג עור ומייבשים את הפצעים. אומרים שאוקסי זה טוב אני לא ניסיתי את זה כי יש לי דברים הרבה יותר מקצועיים אבל אמרו לי שזה דוקא טוב. חוץ מזה יש את המייבש פצעים של "שרליין" הוא מעולה! אבל קשה מאוד להשיג אותו. אני קניתי אותו אצל סוכנת.

שחכתי להוסיף...

שיש גם כדורים מיוחדים לפצעים, אבל אני חושבת שזה רק עם מרשם רופא. אני ממליצה לך ללכת לרופא עור הוא יגיד לך מה אתה צריך לעשות, הוא יתן לך משהכי טוב לעור שלך.

v105

New member
לא לא אני מדבר על..

פצעון שלפתע הופיע.. איך מסתירים ?

מיה אחת

New member
אם מדובר

בבעיה חמורה, ניגשים לרופא עור שעשוי לרשום לך רטאוויט או אנטיביוטיקה. אם זה סתם חצ´קון שצץ לו פתאום, אני ממליצה למרוח בחומר שמייבש פצעים (לא מכירה חומרים ספציפיים, אני את החומרים שלי מקבלת מהקוסמטיקאית, אבל אני בטוחה שניתן להשיג דבר כזה בסופר פארם ודומיו), וחוץ מזה.. כלום. אין מה לעשות. מחכים וזה עובר.

גלי 333

New member
מנסיון אישי החומר הטוב ../images/Emo36.gif

והיעיל ביותר נקרא: BENZOYL PEROXIDE ניתן לרכוש ללא מרשם במינונים של 2.5%, 5% או 10% לפי חומרת האקנה. אך יש להיזהר: יש למרוח אותו בהדרגתיות, כך שהעור יתרגל אליו, אחרת זה עלול לגרום לצריבה ואדמומיות בור. ביום הראשון רבע שעה ולשטוף. ביום השני 20 דקות ולשטוף. ביום השלישי 20 דקות ולשטוף. ביום הרביעי חצי שעה ולשטוף. אחרי שבוע: למשך שעתיים וכך הלאה וכך הלאה עד שהעור מתרגל ואז אפשר למרוח למשך הלילה או היום. יש לשים לב: החומר עלול להלבין בגדים ומצעים (כמו אפקט האקונומיקה) ולכן עדיף למרוח בשעות הלילה.

למעלה