פצעי בגרות

EvilStarFish

New member
תודה, שאלה

היי איזה סוג פצעים בדיוק יש לך ? שלי זה כמו שחורים שיש במצח ואף, ואני משתמשת בסבון של NETROUGENA הוא מאד עוזר לי, אבל מה שהוא עושה הוא מוציא אותם החוצה, אז יש כאלה שממש אם גירד לי שם מעט כל הראש השחור יוצא(בלי ללחוץ עליו) אבל יש כאלה שפשוט רואים אותם והם לא יוצאים ונשארים אדומים עד שלא מוציאים אותם.... ואז מתחילות הבעיות שלי. איזה פצעים בערך יש לך ומה הסבון עושה? מייבש אותם.? מוציא אותם החוצה..מה קורה איתם? תודה רבה

yoop yoop

New member
פצעי בגרות

שלום! אני בת 23 ועדיין יש לי פצעי בגרות, אמנם לא גדולים מאוד ובולטים אך עדיין קיימים קטנים ובכל הפנים, בדגש על אזור המצח וקצת בלחיים. מה לא ניסיתי? מגיל 12 אני עם משחות שלא עזרו בכלל, רואקוטן היחידי שעזר אך לקחתי אותו יחסית תקופה מועטת (פעם אחת במשך חודשיים ואח"כ במשך שלושה חודשים). כרגע המצב שלי לא מצריך רואקוטן ואני גם לא רוצה. נתנו לי משחה בשם "אדפרין" שבהתחלה עזרה ועכשיו לא ממש, והיא גם גורמת ליובש בפנים. יש איזשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות כדי למנוע את הפצעים? אולי תכשיר טבעי או סבון מומלץ ולאו דווקא תרופה? תודה רבה:)

EvilStarFish

New member
מצטרפת לשאלה...

אני בת 25, ויש לי לא סתם פצעים... תמיד היו לי שחורים במצח אף וסנטר הייתה תקופה שהייתי מוציאה אותם בעצמי או אצל קוסמטיקאית והם היו חוזרים רק במצח...עכשיו במצח אין כלום שיוצא החוצה אבל הסנטר שלי מוצף, וחלקם כמו שחורים וחלקם כמו אדומים ובולטים כאלה שאי אפשר להוציא מה זה? שומדבר לא עוזר אני משתמשת עכשיו בסבוני ניטרוג'ינה ובהתחלה חשבתי שהם עזרו אבל נראה כאילו הם מוציאים ממני עוד ועוד פצעים החוצה. לא משנה אם אני מוציאה אותם או לא מוציאה יוצאים חדשים.... לדעתי אם אני לא מוציאה אותם יוצאים לי הרבה יותר חדשים. זה מתסכל נורא.... מה הקטע של כל המשחות האלה שמושכות פצעון בלתי נראה החוצה אבל לא מטפלות בו מעבר? כאילו אני יכולה לשים משחה לנצח אבל אם אני לא אפצץ פצעון או אם אני לא מוציאה את השחורים הם רק מתחזקים..... סורי אם זה מגעיל... זה לא ממש כמו שאני מתארת , כלומר לא נראה לי שרוקאטן ייתנו לי... תודה רק בבקשה אל תכתבו לי לפנות לרופא עור, אני ר
וצה לשמוע ניסיונות של אנשים, התייאשתי ממרשמי רופא...

חטטת נפוצה

יופ יופ שלום, ממליץ לפנות לרופא עור , יתכן שיש צורך בברור הורמונלי במידה ותקין - רואקיוטן יכול להיות פתרון.

למעלה