פצעים

*יערית

New member
שכחת...../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

המצב הוא לא מושלם אנחנו עובדים על הזוגיות הרבה...אבל אין ספק שאני שלמה במקום שבו אני נמצאת ההבדל הוא ענק! תודה

יערית,,כמו שהכרת אותך.....

את אישה מקסימה, עם הרבה עומק,ונשמה, אהבה,ומסירות, אינך משאירה בבטן, מוציאה,ומקיאה החוצה, את מחשבותיך,ולבטיך, ככה את נשארת נקיה, ויש לך את הכוח, לבוא מקום מאוזן, ולהתמודד עם החיים יישר כוח, אישה מתוקה חיבוק אישונת

*יערית

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מקווה שתמצאי עבודה בקרוב מאוד.....
ושמחה שהצטרפת לכאן..כאן זה בדיוק המקום שמתאים לך

קוראת אותך

וכל כך מתחבר לי לדברים שקרו אצלי בזוגיות ההיא... יודעת מה הכאב שלו שמתחבר הן לנטישה והן לאשמה פחות יודעת על איזה מקום זה ישב אצלי אולי שייכות? תוהה בכל אופן פייה המשיכי לנסות לרפא אל תתבישי גם לפנות לעזרה יודעת מעצמי שאת הפצעים הפנימיים הללו מאוד קשה לראות לבד... בהצלחה יקירה

חברים

יקרים שלי, ניצת, יערית, מיכלי, עפר'לה, לב יקר, אסתי וגברת מגונדרת, תודה לכלכם על החום ההבנה והפרגון, לחיי הרפוי של כולנו,
פייה

לב יקר

New member
../images/Emo4.gifדרך העולם

קסומה יקרה
אכן אין אחד שאין לו פצע כזה... פצע שכול פעם מחדש ניפתח יותר ויותר.... ומגיע לפעמים לפצעים עמוקים.ולפעמים לעולם אינו נירפא...... זהו דרך העולם.ואלינו כבני אנוש לדעת להתמודד עם כאבים ואכזבות.במהלך החיים.. "מורן אשת"כתבה מילים יפות לפצעים כאלה ואלה המילים.......
בשבילך
אני לא צריכה שתציל אותי... כי אני לא בסכנה! לא רוצה שתרחם אלי.... כי אני לא מיסכנה. לא צריכה שתנגב לי את הדמעות.. כי אני לא בוכה.... לא רוצה לגור בארמון... כי אני לא נסיכה. לא רוצה שתבוא על סוס לבן.... כי הפסקתי להאמין באגדות מזמן...
אבל אני צריכה אותך בטוב וברע ושתדע תמיד שאני כאן בשבילך..........
בהלצחה פייה קסומה............
יקר

r e d head

New member
נכון ש...

לא כתבתי כלום בשרשור הזה ולמרות שקראתי כמה פעמים. לא ידעתי מה להגיד. שאני לא מזהה פצעים בחיים שלי, זה טוב או לא? שמה שהיה טוב שקרה... נקודות חלשות או נקודות תורפה הן לא ממש כמו פצע, אפשר לחיות איתן ולנסות לשפר.

maof

New member
פייה יקרה.........

אני רק יכול להיצתרף לניצת...... ולומר לך הפצעים מגלידים ..... נכון שהצלקות מציקות בימים מסוימים..... אבל גם עם זה לומדים לחיות מעוף

למעלה