פצעים

shorty20

New member
פצעים

שלום רב רציתי להתייעץ בפורום זה לגבי בעיה גופנית שקיימת אצלי כבר כמה שנים.בת 22 ואני מאוד סובלת מפצעים בגוף, שמתרכזות בעיקר באזור הגב, והרגליים - פצעים שבפעמים מסויימות אף כואבות. ניסיתי כל מיני משחות, וכדורים ובסופו של דבר אפילו לקחתי ראקוטן למשך חצי שנה, מה שלא כל כך עזר לי. אני לא סובלת מעודף משקל, ואינני אוכלת הרבה מוזרי חלב, שמה לב מה אני אוכלת - לכן אני לא מאמינה שזה מהתזוננה. הייתי מעוניין לדעת מה יכול להיות מקור לפצעים בגוף - האם הוא יכול להיות גם נפשי? כיצד ניתן לטפל בבעיה זו? תודה מראש

Assaf Feldman

New member
פצעים לפי הרפואה הסינית

אקנה או פצעים על העור משקפים לפי הרפואה הסינית מצב של חוסר איזון פנימי. הסיבות מלבד תזונה לא נכונה לכך יכולות להיות רבות, לחץ נפשי, הדחקת רגשות, חוסר בפעילות גופנית, נטייה תורשתית, רקע הורמונלי ועוד. כדי לאבחן מה הסיבה, יש לרפואה הסינית כמה שיטות שכוללות תשאול מעמיק, ובדיקת דופק ולשון. הטיפול מורכב מדיקור סיני ושימוש בפורמולות של צמחים סינים, אשר מותאמות ספיציפית למקרה. אני רק רוצה לציין שלמרות שלדברייך את אוכלת נכון, רצוי בכל זאת להתייעץ עם איש מקצוע לגבי התזונה, יתכן שיש דברים שמחמירים את הבעייה בלי שאת מודעת לכך. בהצלחה

יתכן והמקור רגשי,

אבל סביר להניח ששינוי תזונתי ישפר את מצב הפצעים. דבר נוסף שכדאי להתייחס אליו הוא הפעילות הגופנית. לעיתים מצב סטטי למשך שעות רבות גורם לפצעים, לכן יש צורך בפעילות גופנית להנעת הלימפה, ושיפור המצב.

harduf9

New member
כל שנכתב לגבי רפואה סינית נכון גם לגבי

הרופאה הטבעית כולה. אני בד"כ מתחיל בכיוון ההורמנולי עם תופעה כשלך אך יכולות להיות כל הסיבות שצוינו בשאר ההודעות. בריאות שלמה גיא הרדוף

טיפול בפצעים

על ידי טיפול אלטרנטיבי ניתן יהיה להגיע למקור הפצעים ולטפל בהם עד שייעלמו. סבירות גבוהה היא שיש קשר רגשי לבעיית הפצעים וסביר שלא סתם הם מופיעים דוקא באיזורים אלה ולא באחרים... ייתכן שקיים קשר לתזונה וניתן לבדוק זאת. הלית וייל הילרית 0547607629

למעלה