כאת אומרת מרכז למה את מתכוונת ? כפר סבא טוב?
K kanarit New member 13/2/09 #18 תודה שענית אבל כ"ס רחוק מדי ת"א ראשון גבעתיים ר"ג חולון בת ים. אנחנו חייבים מישהו דחוף. הקטן חולה כמה ימים והרופאה שלו לא ממש אבחנה מה יש לו. אנחנו צריכים דעה שניה.
תודה שענית אבל כ"ס רחוק מדי ת"א ראשון גבעתיים ר"ג חולון בת ים. אנחנו חייבים מישהו דחוף. הקטן חולה כמה ימים והרופאה שלו לא ממש אבחנה מה יש לו. אנחנו צריכים דעה שניה.
ה הריונית בפוטנציה New member 13/2/09 #22 ברמת אביב ג' יש מרכז לבריאות הילד רופאי הילדים שם מקצועיים מאוד. הטלפון:03-7451500. בהצלחה
א אדי30 New member 13/2/09 #20 רק יכולה להמליץ שתיזהרו מלהידבק, לבת שלי היה. לה עבר אחרי כמה ימים, אנחנו סחבנו את זה יותר משבוע....
מ מירי7676 New member 13/2/09 #25 אני סובלת מזה ממש כרוני אני מקווה שזה לא לילדים וגם הם יסבלו מזה, כרגע זה כתוצאה ממחלה ויראלית שיש לו דלקת בגרון ונזלת כך אמר הרופא
אני סובלת מזה ממש כרוני אני מקווה שזה לא לילדים וגם הם יסבלו מזה, כרגע זה כתוצאה ממחלה ויראלית שיש לו דלקת בגרון ונזלת כך אמר הרופא
א אבא של יובל ועידו New member 13/2/09 #23 מחפשין שמות והמלצות לרופא ילדים מומחה שלום אנו מחפשים המלצות ושמות של רופאים מומחים (מנהל או סגן מנהל מחלקה). עדיף באזור כרכור אבל גם באזורים אחרים שמות מומלצים יתקבלו בברכה. תודה.
מחפשין שמות והמלצות לרופא ילדים מומחה שלום אנו מחפשים המלצות ושמות של רופאים מומחים (מנהל או סגן מנהל מחלקה). עדיף באזור כרכור אבל גם באזורים אחרים שמות מומלצים יתקבלו בברכה. תודה.
א אבא של יובל ועידו New member 14/2/09 #29 מקפיץ שלום אנו מחפשים המלצות ושמות של רופאים מומחים (מנהל או סגן מנהל מחלקה). עדיף באזור כרכור אבל גם באזורים אחרים שמות מומלצים יתקבלו בברכה. תודה.
מקפיץ שלום אנו מחפשים המלצות ושמות של רופאים מומחים (מנהל או סגן מנהל מחלקה). עדיף באזור כרכור אבל גם באזורים אחרים שמות מומלצים יתקבלו בברכה. תודה.
א א מ א ל ה 2 New member 16/2/09 #31 המלצה על רופא מהמרכז פרופסור אמיר יעקב, מקבל באיזור פ"ת. מנהל מחלקה בשניידר, מאבחן בחסד, ואדם מקסים.