פצעים בישבן

פצעים בישבן

מאז הצבא בערך היו לי פצעים על הישבן, אבל בשבועות האחרונים המצב מאד החמיר! אני כרגע בשבוע ה-24 להריוני, אבל אני לא יודעת אם ההחמרה קשורה לזה בהכרח. אני ממש מתביישת בזה, זה גם קצת מציק פיסית, ואפילו שמוסתר רב היום מאחורי הבגדים, זה מטריד את מחשבתי... זה נראה כמו חצ'קונים על הטוסיק, אבל כנראה פועל במנגנון שונה (היה לי אקנה בעבר ולקחתי רואקוטן - זה העביר לחלוטין את האקנה, ממש תרופת פלא, אבל לא הזיז לישבן...). בימים האחרונים זה ממש אדום ונראה כמו אינפקציה! בעבר פניתי עם הבעיה לרופאת עור, אך לא אהבתי את ההצעות שלה (כל מיני קרמים ומשחות שממש לא עזרו), מלבד ההקפדה ללכת עם תחתונים 100% כותנה בלבד (החלפתי את כל ההלבשה התחתונה שלי בעקבות ההמלצה). יש למישהו פתרון טבעי לתופעה המטרידה?!? המון תודה

פצעים בישבן,

אכן לא נעים בכלל.. בגלל שאת בתחילת ההריון קצת קשה לי לתת לך טיפים. אבל מה שכן ניתן לעשות הוא מספר דברים: 1. שתיה מרובה של מים , על מנת לסלק רעלים מהגוף, לפחות 2 ליטר ביום. 2. לעשות בדיקות דם אולי זה נובע מבעייה אחרת פנימית אני ממליצה על בלוטת תריס ואדרנל. 3. אכן כן להקפיד על תחתוני כותנה בלבד! וכמובן להחליף כל יום. 4. לנסות להחליף את מרכך וסבון הכביסה ייתכן ושם הבעיה. 5. לקנות ליפה כמו של פעם ולשפשף בעדינות את האזור עם סבון טבעי ללא כימיקלים שיכולים לגרום לגירויים נוספים. רצוי מוצק. 6 לאחר המקלחת למרוח קרם קלנדולה של וולדה. הוא מעולה !!! ולוודא שנספג היטב. בהצלחה:)

היי דחוףף../images/Emo10.gif

הבייבי שלי בן חודש ו3 שבועותולצערי הוא התקרר קצת ומשתעל נורא חזק עם ליחה הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שהריאות נקיות אבל הוא ממש מתענה מהשיעול יש איזה תרופה טבעית שתקל על הליחה והשיעול?????? בבקשה תגידו לי אשמח מאוד ורק אל תשכחו שהוא קצת פחות מחודשיים בגיל. תודה מראש לירון.

היי,

קודם כל החלמה מהירה לתינוק. האם את מניקה? מה שאפשר לעשות הוא ככה: לקנות בחנות טבע תה בבונג ,להרתיח , לקרר ולתת לו לשתות כפית כל שעתיים. בהצלחה..

אני הייתי בודקת כמה דברים:

1. איך התזונה שלך? אם התזונה טעונת שיפור הייתי משפרת אותה בתור דבר ראשון כי מה שאת אוכלת ומכניסה לגוף מגיע גם לתינוק דרך החלב. 2. האם גם את חולה? מרגישה ברע? כי אם כן זו אחת הסיבות. הייתי מפסיקה לאכול מוצרי חלב ולראות איך התינוק מגיב, ייתכן והוא אלרגי או שיש לו רגישות ללקטוז. ובלי קשר אם התזונה אינה מאוזנת אני ממליצה לגשת לתזונאית טבעית.

תודה על התשובה המהירה../images/Emo140.gif

שחכתי להוסיף שחוץ מהנקה אני נותנת לילד תוספת של סימילאק כי הוא לא שווע וגם לא מוכן לינוק יותר מכמה דקות שה לא נראה לי מספיק. ובקשר למוצריי חלב אני לא אוכלת חוץ מחלב קצת בנס. וארוחות אוכלת לא יותר מידי ולא מעט מידי. תודה על העזרה המהירה לירון.

לדעתי,

כאן קבור הכלב, בסימילאק. תנסי להחליף לו ותראי איך הוא מגיב. וגם, חלב עיזים עדיף.

למה סימילאק לא?

יש בעיה אם תחליף החלב? נסיתי מטרנה והוא לא מקבל אותב פשוט מקיא. אשמח לדעת יותר על סימילאק אפילו במסר אישי

למעלה