פצעים בגב - עזרו לי :-(

פצעים בגב - עזרו לי :-(

כבר יותר משנה שיש לי פצעי בגרות בגב העליון. ניסיתי כל קרם אפשרי ואני פשוט נואשת. אני מקרצפת את המקום עם סבון כל יום אבל אין שום שינוי. בבקשה, כל עיצה תתקבל בברכה.

פצעים בגב - אקנה

שלב א' בטיפול באקנה (בכל מקום, גב, פנים ) היא הקפדה על היגיינה- יש הממליצים להשתמש בעת הרחצה בליפה בעיקר באזור הגב והשכמות ובסבון מיוחד - סבון מייבש המיועד לעור שמן . אחרי המקלחת שימוש במי פנים או אלכוהול על האזור ופיזור טלק על הגב. הטלק סופח לחות ועוזר לשמור על המקום יבש רצוי ללכת עם חולצות כמה שיותר מאווררות העשויות מכותנה שהייה בים המלח, אפילו רק לכמה שעות עושה פלאים. ולחילופין אפשר לשחזר את החוויה באמצעות מלח מים המלח הנמכר בכל בית טבע ובית מרקחת. המלצתי החמה היא ביקור אצל נאטורופאת/ית : יש לשנות הרגלי תזונה, לקבל הדרכה נכונה בנושאי אוכל ואורח חיים, ייתכן שתוספי תזונה – גם הם צורך. בתקווה שבמהרה הבעייה תהפוך לאירוע חולף הרבה בריאות, סבתא

היי

דבר ראשון תודה רבה. אבל שהייה בים המלח כנראה לא תהיה בזמן הקרוב. אבל מספר שאלות אחרות: איזה טלק להשתמש? מי פנים, זה באמת טוב?

ronistar

New member
שלום גם לי יש שאלה

בתי סובלת גם מאקנה בגב. חלק מהפצעים מוגלתיים וחלק לא. היום הלכתי לניו פארם והיו שם מלח לאמבטיה של חברת אהבה, דר' פישר ופרמייר. בנוסף היה גם בוץ של חברת אהבה. מה מומלץ למרוח כשיש גם פצעים מוגלתיים , מלח או בוץ או שניהם מומלצים? לתשובתכם אודה

לדעתי הטלק האלכוהול ומי הפנים רק מייבשים את

העור הפגוע גם ככה. מה שכן כדאי לעשות: שמן לבנדר לריפוי צלקות וחידוש העור, שמן עץ התה לריפוי הפצעים המוגלתיים. כדי להוסיף לתפריט גם הרבה ירקות כתומים [כמה שיותר]- מכילים כמות ניכרת של ויטמין A, שמסייע לחידוש העור והחלמתו, וגם- ירקות ירוקים שמנקים את הגוף מהרעלים. מומלץ להימנע ממוצרי סויה למיניהם [חלב סויה לא בעייתי], הם משבשים את מערך ההורמונים בגוף. כמובן שנטורופת יוכל לסייע באופן מקיף הרבה יותר
בהצלחה ^^

arica1

New member
היי ניקול

אני ממליץ על תוסף מזון שבא בצורת משקה, שיש המון עדויות של אנשיםשזה עזר להם מאד, ואפילו קוסמטיקאיות ממליצות. למשקה קןראים intra והוא ניתן גם למריחה ואפילו עושים ממנו מסכות לפנים. אשמח לתת לך עוד פרטים ואפילו לשלוח לך סרטון של קוסמטיקאית או לתת לך טלפון של קוסמטיקאית שתוכלי לדבר איתה.

ronistar

New member
תוכלי באמת אם זה פה או במסר אישי

אני מאמינה שהרבה אנשים נתקלים בבעיה זו תודה

arica1

New member
כן אשמח

אני מצרף שני סרטים אחד של קוסמטיקאית ואחד של רופא העוסק ברפואה סינית. שמח לעזור ולהשאיר עוד פרטים נאוה. תודה

למעלה