פצעונים ועור הפנים

פצעונים ועור הפנים

שלום מעונינת לשפר את עור הפנים. כבת 30 פני מלאים בפצעונים מתחת לפני העור. עור נוטה לשומניות. איך כדעי לטפל זאת באופן טבעי? תודה

פצעונים ועור הפנים:

אכן כפי שנאמר פה בצורה מדוייקת יש במאמרים מאמר על איך מכינים מחימר ירוק מסיכה. קצת קשה לי לתת לך עיצות טובות יותר בגלל חוסר מידע. תנסי את המסיכה , אני מאמינה שתראי שיפור משמעותי. בהצלחה.

היכן ניתן למצוא

מידע על חימר ירוק? תודה

עקיצות, יתושים ועוד שאלה

שלום ראשית תודה וגם ברצונילפרגן לפורום. אז בעקבות כך צצו עוד שאלות: 1. עקיצות ויתושים: פתרונות להרחקת יתושים במהלך הלילה (שמנים כלשהם שניתן לפזר בחלל החדר
) 2. עקיצה, כיצד ניתן להרגיע את אדמומיות והגרד? 3. בעית עור אחרונה: תופעה ששמתי לב שמתרחשת אצל נשים- בפרק העליון של הזרועות , בחלק האחורי- ישנו חיספוס הדומה ל"פצעונים" או בעצם"פריחה" וציבעם אדמדם,כיצד ניתן לשפר את המראה מבחינה אתסטית ? תודה

עקיצות, יתושים ...

קודם כל תודה על הפרגון:)
1. ניתן להרחיק יתושים בעזרת מבער על ידי שמן אקליפטוס , לבנדר, ציטרונלה,מנטה(בעיקר ליתושים) עשב לימון. אלו השמנים החביבים עלי ביותר על מנת להרחיק יתושים. יש להקפיד על השארת חלון פתוח על מנת שהחדר יתאוורר , אם יש רשתות זה אפילו טוב יותר:) 2. עקיצה ניתן להרגיע על ידי לבנדר נקי ישירות על הפצע או טיפת לבנדר בתוך מעט ג'ל אלוורה שקוף (משיגים בכל בית מרקחת). 3. אני מאמינה ששמן קוקוס , דקל או חמאת שיאה יעשו את העבודה נאמנה, ניתן להוסיף מעט ויטמין E לבנדר וגרניום. ( 2 טיפות על 5 CC) בהצלחה.

מאיפה להשיג את החימר ??

שלום לך רציתי לשאול מהיכן ניתן להשיג את החימר הזה ועוד שאלה יש לי פטריות ברגליים ואני רוצה להשרות את רגליי במים איזה צימחי מרפא כדאי לשים במיים ?? תודה מראש

למעלה