פציעת ספורט

Maxim br

New member
פציעת ספורט

שלום הנני רוכב אופנים תחרותי בפברואר השנה במחנה אימון נפצעתי בברך ימנית הופיעה כאב מעל הפיקה והתגבר יום למחרת... עברתי טיפול פיזיוטרפי פעם בשבוע עד פעמיים 8 מפגשים סה"כ. היום שבוע לאחר קבלת פיענוח MRI ושיחה עם הרופא המפנה אשר מוגדר כמומחה לפציעות ספורט הרושם שקיבלתי מתשובתו המצב לא כזה נורא תחזור לרכב. עד כו כחודשיים לא נגעתי באופניים וברכיבות הקצרות שעשיתי לצורך סידורים מיד מרגיש את הברך סוג של אי נוחות. אני מבין שהפורום הזה כללי אך בכל זאת אשמח לשמוע דעה נוספת לגבי פיענוח ה MRI יתכן שהגיע הזמן למכור את האופניים ? "" מודגמת בצקת תוך לשדית המטאפיזה של הפמור הדיסטלי חשיבותה הקלינית אינה ברורהדרוש המשך מעקב. מודגמים מוקד היפואינטנסי בכל התהודות בקונדיל הלטרלי בקוטר 7ממ בציר הסגיטלי ללא בצקת לשדית סביבו ייתכן מוקד סקלרוטי כמו אי עצם . דרושה השוואה לצילומי הברך. הסחוס הפירקי מודגם תקין. מודגם נוזל בין סיבי רצועת ה ACL באיזור אחיזתה הטיביאלי, ממצא העשוי להחשיד לקרע חלקי אינטרסטיציאלי. שאר הרצועות וגיד הפופליטאוס מודגמים תקינים. המניסקוסים בעלי מראה וגבולות שמורים . המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזילוגית, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית. "" או שיש עוד סיכוי להוסיף גביע לאוסף. תודה מראש ושנה טובה.

MRI

שלום, לא ניתן לומר הרבה על סמך תדפיס הבדיקה, שעל פניו לא נראה מרשים. מה הסיבה שגורמת לך שלא לקבל את חוות דעתו של הרופא המטפל? חוות דעת נוספת תוכל לקבל, כמובן, אצל כל רופא אורטופד, בד"כ באופן פרטי אבל..לפנות לקבלת חוות דעת באינטרנט, מרופא שאתה לא מכיר, שלא מסוגל לבדוק אותך, ללא בדיקות וללא אמצעי דימות - זאת בהחלט לא דרך נכונה לקבלת החלטות למי שתולה את המשך הקרייקה שלו בחוות הדעת. אני ממליץ לך ליישם את אותם עקרונות המצוינות הנדרשים מספורטאי מקצועי ולבצע את הבירור כמו שצריך. בברכה,

Maxim br

New member
הסיבה הייתה

תחושה שהוא מנסה להיפתר ממני במהרה, סוג של תמשיך לאכול למרות שהשיניים כואבות. שיחה שבוצע טלפונית אפילו לא הציע לי לקבוע תור. והיה נחרץ. אבל המליץ לי על פיזיוטרפיה ובשביל זה לא הייתי צריך מומחה ! תודה.

למעלה