פציעת מכון

Fistandantilos

New member
פציעת מכון

בחודשים האחרונים אני עובד במכון הכושר והתוצאות יפות, אך אתמול דווקא בשריר הכתף בו אני מרים משקלים מאוד נמוכים ועובד בבטיחות, החל לי כאב חד בכל פעם שאני מאמץ קצת את הכתף או אפילו מרים את יד שמאל למעלה.. כמובן שאני אפסיק להתאמן השבוע אבל רציתי בבקשה לקבל המלצות מה זה יכול להיות

שלום לך,

חסרים קצת פרטים, (ואם אני כבר שואלת אז אשאל בהרחבה...) בן כמה אתה? כמה זמן אתה מתאמן והאם האימון נבנה בצורה איטית והדרגתית? האם אפשרת לגופך לבנות מסת שריר לפני שהעמסת עליו? היכן ממוקם הכאב? (בחלק הקדמי של הכתף, האחורי, הצידי...?) האם הכאב מוחמר בחום או בקור? מהי חומרת הכאב מ 1 עד 10? חשוב לציין כי גם לאחר מתן הפרטים עדיין, אין באפשרותנו לאבחן אותך, שכן איננו רואים, חשים את האיזור הפגוע והכי חשוב איננו רופאים אלא, מטפלים משלימים. מה שכן, נוכל לתת לך טיפים כיצד להקל על הכאב ולהפנות אותך לטיפול המתאים ביותר עבורך בתחום הרפואה המשלימה. לגבי שאלתך מה זה יכול להיות, התשובות רבות, החל מתפיסות חזקה של שריר, מתיחה של גיד, דלקת בגיד, קרעים בשריר, מתיחה של רצועה...ועוד... עפ"י רוב לכאבים מהסוג שאתה מתאר מתאימים הטיפולים הבאים : דיקור סיני או יפני, טווינה, שיאצו, עיסויים מסוגים שונים והכי הכי חשוב, מנוחה מנוחה מנוחה, תן ליד להחלים והמנע מפציעות חוזרות ובעיות כרוניות במפרק הכתף. רפואה שלמה
מיכל אמיתי

freearth10

New member
כשאתה מרים את יד שמאל מעלה...

אתה מרים את היד המכילה וזה מכביד על הכתפיים והן כרגע כואבות כאילו באו לאמר לך: היי, רחם קצת עלינו. הקשב להן. נסה להוריד קצת מהמשא שהן סוחבות עליהן ולהתחשב בהן לפחות כמו שאתה מתחשב באלה שאת כאבם אתה מכיל.
מאיה

ייתכן ומדובר בדלקת בשריר

אני ממליצה לקרר את המקום הכואב בקומפרסים קרים ולאחר הקירור ליצור מתיחה של השריר (אתה יכול לשאול את המאמן בחדר הכושר מהי התנועה של המתיחה אם אינך יודע והוא ינחה אותך) רצוי לקרר את המקום לפחות שלוש פעמים במהלך היום, לאחר שלושה ימים אמורה להיות הקלה במצב. הרבה בריאות, תמי

tomerit

New member
המלצה חמה

לאחר שקראתי את פרטי המקרה אני ממליצה בחום ללכת לאורטופד לצורך אבחון. לרפואה המשלימה ובמיוחד לרפואה הסינית יש כלים נפלאים שיכולים לסייע אבל עלול להגרם נזק במידה ולא יערך האבחון המדוייק. מה זה יכול להיות? ממתיחה של גיד ועד לקרע בגיד. הרבה מאד דברים. לכן לפני שאתה פונה לכל טיפול שהוא אתה חייב לעבור אבחון מערבי. בהצלחה, תומר קלקשטיין.

Fistandantilos

New member
תעשה לי טובה

כל מה שהם יודעים זה לשלוח לצילום מסרטן, אז להגיד שאין הרבה מה לעשות, אולי פיזיותרפיה אבל הם לא מאמינים בזה, או ניתוח שלא כדאי לנסות :) מחכים קצת זמן מקררים תמקום ושיפור בטוח יבוא(הוא כבר מתחיל להגיע).

tomerit

New member
קודם כל אני בת ../images/Emo13.gif

עכשיו אין לי מושג באיזה סוג טיפול אתה מטפל אבל אם אתה מוכן לקחת על עצמך אחריות ולטפל בתלונה כזו ללא אבחון מערבי זה כבר עניין שלך.

אני שמחה לשמוע שיש הטבה

ושאכן אתה מקרר את המקום, מקווה שאתה גם מקפיד למתוח... תמי

למעלה