פציעה כנראה בטרפז

הזברה1

New member
פציעה כנראה בטרפז

אני מתאמן בחדר כושר בהרמת משקולות ונפצעתי לפני קצת יותר מחצי שנה, בצד אחד של שרירי הצוואר(אני לא בטוח בדיוק איך). לא טרחתי לבדוק את זה ופשוט נחתי במשך חודש וחזרתי להתאמן בהדרגה. משקלי העבודה שלי חזרו כבר למה שהיו והטרפז שלי מתפקד בסדר בחיי היום יום ובאימונים (הכוח חזר לגמרי). נשארה רק בעיה אחת, אני לא יכול לסובב את הראש לצד אחד עד הסוף וטווח התנועה כשאני מסובב את הצוואר לצד הזה הוא מוגבל מאוד . כשלא התאמנתי במשך החודש, היו לי שם כאבים מעיקים מאוד וזה פשוט עבר שבועיים שלושה אחרי שחזרתי להתאמן על האיזור בהדרגה. אני לא שש לעשות צילום, או לבזבז זמן על פיזיוטרפיה על איזור שאין לי צורך שיממילא הגמישות בו לא כלכך חשובה לתפקוד היומי. יש לי סיבה לדאוג?

הזברה1

New member
*תיקנון

אני לא יכול לסובב את הראש לצד אחד עד הסוף וטווח התנועה כשאני מכופף את הצוואר לצד הזה הוא מוגבל מאוד . ובסוף: או לבזבז זמן על פיזיוטרפיה על איזור שממילא הגמישות בו לא כלכך חשובה לתפקוד היומי.

על תבזבז זמן על פיזיותרפיה

תשאר עם צוואר מוגבל זאת הדרך הנכונה לחיות חכה כמה שנים שלא תצליח לחנות ברוורס ואז הנזק יהיה בלתי הפיך ובאמת תבזבז את זמנם של הפיזיו' שינסו להקל עליך בהצלחה והכי חשוב על תדאג ,כל מה שלא משתמשים בו בגוף מתנוון אתה בדרך הנכונה , העיקר להמשיך משקולות בחד"כ (הציניות זה רק שתבין איך אתה נשמע) קצת מוזר לשמוע נכונות כזו להזנחה, מאדם שמתאמן בחד"כ ומשקיע בגוף זמן בכדי להיות בריא ובכושר

הזברה1

New member
*אל

ואני יכול להסתכל אחורה מהצד השני ועם הגב. לא כואב לי כך ואני חי ומתפקד הרבה יותר טוב מאדם רגיל.

כאבי שרירים

שלום, קשה מאד לאבחן פגיעה בשריר אחד בסבך השרירים בצוואר ובכתפיים מה גם שאבחון לצורך המידע אינו מבטיח פתרון לבעיה. אם הדבר מפריע לך כדאי שתנוח מהעבודה על שרירי הכתפיים באופן מלא למשך כחודש וחצי ואז תבדוק אם יש שיפור. בברכה,

למעלה