פציעה בברך

msncoil1

New member
פציעה בברך

שלום לחברי הפורום נפצעתי בתאונת אופנוע ועברתי ניתוח קשה מאוד בברך (השתלת עצם, ברגים ולוח פלטינה) כרגע אני נמצא בתהליך שיקום ללא אפשרות דריכה. לפני התאונה עסקתי באופן מאוד אינטנסיבי בספורט (הליכה ורכיבה על אופניים). האם ידוע לכם על אפשרות להשכרה או כל סידור אחר לפרק זמן מוגבל של אופני יד. אודה לכל מי שיוכל להפנותי תודה אלי

שלום, וברוך הבא!

אני מוכנה לברר עבורך ולשאול פה ושם - אבל יש גם משהו שאתה יכול לעשות: פנה לעמותת אתגרים ושאל שם. בכלל זו עמותה ששווה להכיר. ו... אחזור אליך בהקדם.

msncoil1

New member
תודה

תודה על העזרה. לגופו של ענין - פניתי לאתגרים הפעילות שם היא מינורית(פעם בשבוע) והיא מתקיימת בתל-אביב או באפק וכרגע אני לא נייד

היכן אתה ממוקם בארץ?

אתמול אמרה לי קולגה בעבודה (שגם רוכבת) שלושה דברים: 1) שלא ידוע לה על אפשרות להשכרה של אופניים כאלו כי מדובר במכשיר גדול ויקר. 2) שעדיין בירור באתגרים זו האופציה הכי אמינה שיש 3) ששווה לפנות עם השאלה הזו גם בפורום אופניים, כאן בתפוז. באמת נשמע כאילו המרחבים ממש חסרים לך, וכי הקירקוע וחוסר הניידות שולחים אותך ל"טפס על קירות"... ליבי, ליבי אליך

msncoil1

New member
תודה תודה

אני ממוקם בזכרון יעקב אגב אתגרים, פניתי לעמותה, הפעילות שם היא מינורית(פעם בשבוע) והניידות שלי בעיתית (ת"א או אפק). בהיזדמנות זו אשאל שאלה נוספת. חודש לפני התאונה עברתי צינטור באיכלוב 2 סטנטים ובלון, חזרתי לפעילות רגילה (הליכה 40 ק"מ בשבוע + רכיבה על אופניים) כשחודש לאחר מיכן נפצעתי. אני מחויב לסיבולת לב ריאה כך שלמעשה חוץ מפזיו' איני עושה כלום וזה מאוד מטריד אותי. האם יש לך רעיונות? אני מבין שצריך לרדת מנושא אופני היד כל רעיון יתקבל בברכה.

פעילות אירובית לאלי (פציעה בברך)

אלי שלום שמי זהר,פיסיותרפיסטית שעובדת בשקום ורוכבת אופנים, ולכן מצוקת המרחבים וחוסר הפעילות שלך נוגעים ללבי נסיון לברר עם רוכבי ידיים מנוסים אם יש להם אופנים רזרביות להשאלה לא עלה יפה לפיכך עצתי היא שתעבוד בחדר כושר בכל דרך בה אתה יכול להפעיל את הידיים והגוף העליון-עבודה עם התנגדות של גומיות, קפיצים, מכשירי חתירה למיניהם,משקולות יד. הכל צריך להיות בעצימות נמוכה ולאורך זמן,כשהפרמטר בו אתה מתקדם הוא קודם כל הזמן.כשתגיע למשך העבודה הרצוי ניתן בהמשך להעלות גם את ההתנגדות(=דרגת הקושי). זה לא אותו דבר אבל לפחות תזיע קצת ותשיג פעילות אירובית רעיון נוסף הוא חתירה בקיאק בהנחה שאם תתהפך תוכל למרות הברך להיחלץ ,יש גם קיאקים זוגיים בהצלחה

msncoil1

New member
לזוהר

שלום זוהר קודם כל תודה רבה על המידע. אני בודק כרגע אפשרות להישתלב בחדר כושר שנימצא בישוב. הוא מאוד מאובזר והשאלה היא, האם יאפשרו לי להישתמש בגלל הפציעה (ביטוח וכד') אני אבדוק היום.

למעלה