פציאליס

alex155

New member
פציאליס

שלשום קמתי בבוקר שחציו השמאלי של פרצופי משותק. בחדר המיון לא התרגשו מהעניין ורשמו לי סטרואיד בשם פרדינזון וכדור בשם ולטרקס. מחומר שקראתי בנושא, עולה כי החלמה אינה מלאה ויש להק]יד באדיקות על מינוני התרופות שהוזכרו. יחד עם זאת, מציינים אנשים בפורומים שונים כי עברו טיפולים במסגרת רפואה משלימה \ רפלקסולוגיה -> וחשו בהטבה ניכרת במצבם. אינני מכיר את הטיפולים או המקומות אליהם ניתן לפנות. על כן שאלותיי הן: 1. מה יכולה לתת הרפלקסולוגיה שלא ניתן לרפא באמצעות התרופות? 2. האם אכן יש הטבה לחולי פציאליס באמצעות שיטות אלו? 3. כיצד אני מוצא בצורה יעילה מטפל רפלקסולוגי ולא נופל על רמאים\מתחזים? 4. האם ככל הידוע לכם יש הסדר של צה"ל(אני חיל) עם הרפואה המשלימה? כל טוב ותודה מראש, יובל

csh018

New member
ראשית אני מאחל לך רפואה שלימה

בקשר לשאלותך: רפואה משלימה או כמו שאני אוהב לקרוא לה הוליסטית מטפלת באדם כשלם, ולא רק בסימפטום. כמו שקרה לך במיון מיד קבלת טיפול נקודתי מבלי לחפש גורמים לתופעה. אצל מטפל תנסו להגיע למקור הבעיה אם היא פיסית או נפשית או שנהם יחדיו. ההיתרון ברפלקסולוגיה שאתה לא מחדיר לגופך חומרים כימים שגורמים לראקציות נוספות שאותם צריכים לבדוק כמו תפקודי כבד, כליות ... שלא תבין לא נכון אני לא שולל את הרפואה הקונבנציונאלית היא עושה ותעשה רבות לטובת המטופילים. אני חושב שיש מקום לשתף בן שני סוגי הטיפול לטובת המטופל. לגבי מטפלים כמה דרכים: 1.מה שקרוי מפה לאוזן המלצות. 2.באתרשל איגוד הרפלקסולוגים יש רשימת מטפלים ממויין לאזורים. 3.בקופ"ח. לגבי הסדר עם הצה"ל אני לא מכיר. רפואה שלימה שלומי

alex155

New member
שלומי

תודה רבה, אני אחפש רפלקסולוג ע"פ מה שהצעת תודה רבה שהקדשת מזמנך יובל

למעלה