פציאליס

פציאליס

לקראת תחילת השנה החדשה "חטפתי אותה" בפציאליס. רפואה הקונבנציונאלית מטפלת בי בעזרת כדורי פרדניזון. אשמח לשמוע על תמיכה מאסיבית מצד הרפואה המשלימה בנידון. תודה מראש.

barakshiatsu

New member
פציאליס,

היי, קודם כל, חשוב לציין שרצוי לטפל כמה שיותר מוקדם בבעיה. טיפולים אפשריים: עיסוי מקומי - ניתן ללכת לפיזוטרפיזט/מעסה/שיאצו שיתנו טיפול ראשוני וילמדו לבצע עיסוי עצמאי/תרגילים לפנים (בד"כ מומלץ לעסות בעדינות עצמאית כ-5 דקות כל שעה-שעתיים בערך). דיקור סיני - יעיל מאוד במקרים של פציאליס. כוסות רוח - בטכניקה עדינה של הנחת כוסות בוואקום חלש מאוד והסרתם המיידית וחוזר חלילה, וזאת בכדי לעודד זרימה והנעה של המקום (טכניקה זו אינה משאירה סימנים כלל). יש להגיע למטפל ברפואה סינית או כל מטפל אחר המתמחה בשימוש בכוסות רוח. כמו כן חשוב מאוד להתרחק מחשיפה לקור. שיהיה בהצלחה ושיעבור במהרה, נשמח לשמוע עדכון, ברק.

יעל ND

New member
אל תדחה את תחילתו של הטיפול!

עדיף להתחיל בטיפול בו ביום. עיסוי על סוגיו/דיקור. רפואה שלימה

ממליצה מאוד לפנות לדיקור

נתקלתי במקרים של פציאליס שטופלו בצורה מיטבית באמצעות דיקור. כמו שאמרו מעלי - לא כדאי לחכות. לדיקור יש את הכלים המדוייקים לכך. אני לא עוסקת בתחום - אבל אם את/ה צריכ/ה המלצה - מוזמנ/ת לכתוב לי בהודעה פרטית מהיכן בארץ ואשמח להמליץ במידה ואני מכירה מטפלים מומלצים באיזור.

0 אור 0

New member
וגם אני מצטרפת להמלצות על דיקור ומוסיפה

שהפעלה עצמית של האיזור יכולה לעזור בין הטיפולים חשוב מאד להגיע לטיפול כמה שיותר מהר - זהו אחד המקרים בהם יש הבדל עצום כאשר פועלים במהירות

למה? מה קרה?

זה הדבר הראשון שעולה לי. מה הביא אותך למצב הזה? איך זה מרגיש? מה זה אומר לך המצב הזה? כל אלו הן שאלות שהייתי מחפשת עליהן תשובה...ספר לי בהודעה פרטית אם רוצה ואכוון אותך למיטב הבנתי. ובנוסף לכל השיטות שכבר צוינו שכל אחת יכולה לתרום, הייתי מוסיפה גם קרניו סקראל: עדין מאוד ועובד על מה שצריך (מבנה, עצבי, רקמות...) בהצלחה! הרבה בריאות ל2012!

למעלה