אין סיכוי לשלום,שאף למשהו ראלי יותר
כמו הפרדה חד צדדית. אתה אולי חושב שהם פוגעים באינטרס הפלשתיני, מהו האינטרס הפלשתיני בדיוק? מה שההגיון אומר?, איזה היגיון בדיוק?, שלך, שלי, או שלהם?, אולי לפי דעתם הם דווקא מקדמים את האינטרסים שלהם?, מה הם לא יודעים מה טוב להם?, הטרוריסטים לא טיפשים, אני בטוח שהם יודעים הרבה יותר טוב ממך או ממני מה הם רוצים. הרוב ה"מתון" ש"רוצה שלום" בחר בחמאס, הוא גם תומך ברמה העקרונית בפיגועים וירי קסאמים, בטח בחטיפות כדי שנשחרר את הרוצחים שלהם. האם הם רוצים שלום? כנראה שהגגדרה שלהם לשלום שונה מזאת שלי ושלך, כנראה שהיא רק תופעת לוואי שתבוא רק לאחר שכל הדרישות שלהם ימולאו, ולא, הם לא נגמרות ב67'. שני דברים לכאורה מנוגדים (אבל ממש לא) חייבים להתרחש עכשיו, מצד אחד להחריף מאד את המדיניות מול הטרור, לא "להגיב", לא לצאת למבצעים אלא לשנות מדיניות וזה אומר קודם לסיים את פרשת שליט ולהחזיר אותו הביתה, לחריף את החיסולים, להפציץ כל מבנה שיש לו אפילו את הקשר הכי קלוש לטרור ואיפה שידוע שיש מנהרות ובונקרים תת קרקעיים לעבור גם לפצצות נגד בונקרים, ככה באופן יומיומי, עד מתי?, עד שהמטרות יגמרו או שיהיה שקט מוחלט. במקביל, לפנות את כל המאחזים, את כל ההתנחלויות ומבודדות, לבצע את מהלך ההתכנסות בגדה לייצר רציפות טריטוראלית-דמוגרפית יהודית בישראל גבולות קבע על פי מציאות 2007 ולא 67'. להם תהיה רציפות טריטוראלית בשטח מקביל בגודלו ל67', שיעשו איתו מה שהם רוצים... הפרדה עכשיו!