פצועים בראש- פרק 6

שיר m

Well-known member
פצועים בראש- פרק 6

כמה פרקים יש לסדרה?

מור קשורה להכל. זה התברר כבר בהתחלה אבל בסוף סער גם גילה את זה. יופי, לא הייתי רוצה לחשוב שהיא מסובבת אותו.
אני עדיין לא מבינה איך היא קשורה לדן. (השם זה דן?)

יקי ונעמה חמודים נורא.

זוהר עם תגלית מרעישה, "לא כל רוצח צריך למות". וגם "איפה זה שם אותנו?" ומפציצה עם "אי אפשר לערב רגש כשאין לך". מה שנכון נכון.

זוהר ונוהר. מאיפה הביאו את השם הזה...

הרבה עניינים של אונס הטרדות ומה שבינהם. זוהר לא עשתה כלום. נוהר רוצה לתקוע לו סכין בעין. עדיין לא ברור לאן זה מוביל, אבל זה חלק חשוב וטוב שכך.

סער אתה לא שומע את המוזיקה המותחת שאומרת שכל רגע מישהו עומד להיכנס?

rubmwue1234

New member
וואו.

אז למרות הכל, הספקתי להשלים את הפרקים 2-6 ....(אם פרק 6 הוא האחרון ששודר..מקווה מאוד שלא ויש את פרק 7 !! )
אז ככה.
בעיקרון שיר,
כל מה שכתבת ממש ממש נכון.
לגבי העונה עצמה,
אני חושב שהיאהרבה יותר פסיכית וטובה מקודמתה, שלא הייתה גרועה בכלל אפילו מצויינת.
העונה מועלים דברים כל כך חשובים למודעות, ואני אוהב את זה.
השחקנים מצויינים. דר באמת אחת השחקניות המצויינות שיש בארץ, התחיל בחממה והמשיך לכאן..
ממש אהבתי שהרעיון הבסיסי שמוביל את כל העונה, מתבסס על ז'אנר של סרטים הנקרא found footage או לפחות העיקרון שלו..שאנו, הצופים, יחד עם הדמויות שבסדרה, אמורים למצוא בסופו של דבר את החשוד בבעיה המרכזית של העלילה.
וזה פשוט מותח בצורה בלתי ייאמנת,
אני ''אזהר'' ואומר, אבל הלוואי שגיורא היה מסיים **כל פרק** בסדרה שלו ככה, כמו שקורה פה. לא שלא היו לגיורא סופים פסיכיים...כן?
בקיצור, מחכה בקוצר רוח לפרק 7. מתח עצום, עלילה מעניינת בטירוף, שחשוב להראות אותה לכולם, כי מאחורי הכל-זה באמת מלמד דברים ומעלה למודעות דברים כ''כ חשובים...
אגב, עכשיו אשלים את בני ערובה, שאני כל כך מצפה כבר להשלים את הפרקים 3-6 ...לפי דברייך, שיר, המתח שם עובר גבולות...

שיר m

Well-known member

יש פרק 7... עוד לא ראיתי:) בעיקרון זה משודר בימי חמישי.
&nbsp
תהנה מבני ערובה! באמת ששתי הסדרות האלה ברמה מטורפת.

למעלה