פצועה

פצועה

איבדתי תקווה משפט קצת כואב להגיד אבל ככה אני מרגישה עכשיו איבדתי תקווה אני לא חושבת שאפשר למצוא את המישהו ה-כמעט מושלם הזה אני אחרי 2 מערכות יחסים ארוכות ..הראשונה הייתה מושלמת מידי וזה לא היה מושלם והשניה הייתה קשה פוגעת עם המון אהבה עכשיו אני בחו"ל מנסה להתגבר על מה שהיה בארץ.... הוא לא מנסה להגיע אליי למחשב שלי דרך הודעות או אי מייל..כנראה שהוא הבין שהפסק זמן שהחלטנו לקחת כדי להבין איך אנחנו מנסים לבד חשוב לו וגם לי זה חשוב.. זה מסוג הרגשות שצריך להדחיק ולחשוב צלול אבל קשה לחשוב צלול כשהלב פגוע ההיתי רוצה שמישהו יקח את כל מה שיש לי בלב ויוציא החוצה ואני אתחיל מחדש מרגישה פצועה ופגועה עם מלא תחבושות אבל בפנים. לא פגועה ממנו...פגועה מהמצב שאני נמצאת.. פגועה לחשוב שאין מישהו שמגיע לו את כל ההשקעה שלי..לא מגיע לו שאני ארוץ בשבילו ואקנה בשבילו ואשקיע בשבילו..עברתי מערכות יחסים ועברתי הרבה בקצת שנים שיש לי עד כה פשוט מרגישה עם הרבה צלקות שלא יחלימו בתור אחת שעוזרת לכולם ואומרת שהכל מלמעלה והכל לטובה... אני מרגישה פצועה נפשית....פצועה מבפנים.

reko

New member
את מחפשת את המושלם, תמשיכי לחפש אותו.

שיבושם לך...גם בגיל 50 תמשיכי לחפש.

seeyou

New member
"לחשוב שאין מישהו שמגיע לו את כל ההשקעה שלי"

בדרך כלל מי שעוסק בהשקעות עושה את זה למענו ולא למען של אחר( אלא את אימא טרזה) החשיבה שלך לא נכונה-לערכתי. את נמצאת בקשר-עיסקה את מעונינת להצליח ,להינות אז כול מה שאת עושה מסביב זה גם עבורך ולא רק עבורו עם תמשיכי בחשיבה כזאת את תתחתני עם עצמך. יוסי.

מלודי6

New member
כאב

הוא חודר, מפיל, דורש ממך לחפש את האני העצמי שלך, לחקור לתוכך, להבין את עצמך. בסוף, עד כמה שעכשיו זה כואב, זה יעבור, מהר יותר, לאט יותר, אבל המצב ישתנה. החיים הם בגלים, עדיף שהגלים יהיו כמה שיותר קטנים, אבל לפעמים יש גם גלים חזקים, שמפילים את האדם, אך האדם גם קם לבסוף. יש לך שתי דרכים: 1. לחפש דרכים לשנות את המצב, לעשות משהו אחר ממה שעשית עד כה. לחפש פתרונות מעשיים. 2. לשנות את צורת החשיבה שלך. אני כרגע אתן לך המלצה לצורת החשיבה שונה. את כותבת "אני לא חושבת שאפשר למצוא את המישהו ה-כמעט מושלם הזה", זאת אחת מהבעיות בצורת החשיבה שלך. אין אדם מושלם ולא כמעט מושלם, יש אדם שלם. אדם שאת מקבלת את החסרונות והיתרונות שבו והוא את שלך, אדם שכמה שיותר מתאים לך ואת מתאימה לו, שאתה מרגישה טוב עם הקשר וגם הוא. את מדברת הרבה על מושלמות "הראשונה הייתה מושלמת מידי וזה לא היה מושלם", את חייבת לשנות את צורת החשיבה שלך בנושא, החשיבה הזאת מעוותת לך את הבחירה של בני הזוג שאיתם את בקשר. כתבת "2 מערכות יחסים ארוכות". כמה זמן הן ארכו? מהכרטיס שלך את בסה"כ בת 21. אהבה עלולה להביא לכאב. וכשזה מגיע, זה חתיכת כאב. אבל כשאוהבים מעניקים, ולא משקיעים. אין פה השקעה שבסופה יגיעו רווחים נאים או לא נאים, יש פה הענקה רצונית, בלתי תלויה. רצה וגם הוא העניק – זכית. לא רצה ולא העניק – לא זכית או אולי הרווחת, כי אם את יודעת שהוא איננו מעניק מרצונו, אולי עדיף לכם לא להיות ביחד.

chenby

New member
אין מה לעשות זה חלק מהעניין

היופי הוא, שהזמן עושה את שלו.. בוכים, מתאבלים, ואחרי כמה זמן מרגישים הקלה.. וכשעולה החיוך הטבעי הראשון, את כבר יודעת שעברת את השלב הקשה ואז חוזרים לעוף על החיים לגבי המושלם - כל אדם בעיני הוא מושלם כי אין עוד אחד אחר שיכול להיות כמוני, או כמוך , רק את יודעת להיות את.. אבל עצם זה שאת צריכה שהכל יהיה מושלם - במקום לתת לדברים להתנהל בטבעיות שלהם - אולי זה יוצר את הריחוק בסופו של דבר.. תני לטבע לעבוד ושבי בשקט אני לומדת לעשות את אותו הדבר :)

תודה רבה כנסו

לכל מי שענה ברצינות...זה באמת עזר לי לקבל קצת תמיכה לגביי מושלמות....אתם לא מכירים אותי ואני לא אחת כזאת ש"מחפשת את הכי מושלם" ממש לא.. אם ההיתי מספרת את כל מה שהיה אולי התגובות היו נראות אחרת בכל מקרה תודה לעונים ולכל מי שכתב עדיף להתאבד, או תשארי ככה עד גיל 50. תודה רבה אבל את התגובה שלכם לא מגיע לאף אחד לקבל....בטח לא בזמן משבר. אולי אתם יודעים איך להתנהג במערכת יחסים...אבל לא כנותני עצה. תודה ... יום טוב :)

seeyou

New member
../images/Emo45.gifאולי אתם יודעים איך להתנהג במערכת יחסים

אבל לא כנותני עצה
את צודקת-בערך. יש ביטוי שאומר: remember, amateurs built the ark, professionals built the Titanic. המשבר הבנקים העולמי נגרם למרות כול המומחים המדופלמים-יועצים פיננסים גם בשטח התנהגות -יחסים בינו לבינה יש הרבה מומחים בעלי תוארים על הקירות זה לא מבאיח לך הצלחה-אלא לדעתי נזק יותר ממה שקיבלת מאנשים חובבנים כמונו. הבעיה היא לא מה שאומרים לך אלא מה שאת מעונינת לשמוע. יוסי

chenby

New member
כיף לך שאת בחו"ל

בא לי גם.. תנצלי את הזמן שם לשחרר את הקושי ואת הפגיעות שהיתה שם ותחזירי את עצמך אלייך , את מי שאת - שאת אוהבת להיות.. זו המטרה נראה לי. בסופו של דבר ככל שהאהבה העצמית קיימת בחוסן, אף אחד לא יכול לפגוע בך, וקל לראות כמה ה"פוגע" פוגע רק בעצמו , או שלמעשה, בהתבוננות אובייקטיבית ונטולת רגש קל לראות - שככה הואיודע כרגע.. זו הדרך התבטאות שלו ואין לה קשר אלייך באמת - אלא את המראה שמולו והוא המראה שמולך. טוב שזה נגמר אם לא היה טוב.

נומלה

New member
אולי הגיע הזמן להפסיק לחפש את המושלם

ולהתחיל לחפש מישהו שיהיה לך נעים להיות איתו ושאם החסרונות שלו את יכולה לחיות?

chenby

New member
אגב

פגועה לחשוב שאין מישהו שמגיע לו את כל ההשקעה שלי..לא מגיע לו שאני ארוץ בשבילו ואקנה בשבילו ואשקיע בשבילו..עברתי מערכות יחסים ועברתי הרבה בקצת שנים שיש לי עד כה פשוט מרגישה עם הרבה צלקות שלא יחלימו בתור אחת שעוזרת לכולם ואומרת שהכל מלמעלה והכל לטובה... אני מרגישה פצועה נפשית....פצועה מבפנים. כמו שאמרת - פגועה לחשוב.. זאת לא המציאות שלך - אלו מחשבות שאת חושבת שאת מאמינה להן...המחשבות האלו הן אלו שפוגעות בך.. כי במציאות יש הרבה גברים ששווה להשקיע בשבילם, אבל יותר מזה, אולי תביני שהכי שווה לך להשקיע בעצמך - לצמוח, לגדול, להרגיש טוב, להתפתח, להתקדם - בעצמך.. האהבה היא לא מותנית, והאושר לא מותנה.. הם באים מהפנים ולא מבחוץ.. זה שאת תולה את האושר שלך בזוגיות, זו האמונה שמישהו אחר מחזיק באושר שלך - והמפתח לאושר הוא אצלך בלבד. כמו שאמרתי - תנצלי את הזמן בחול למצוא את המפתח.. ואני ממליצה לך אם יש לך זמן ליד המחשב להכנס לאתר www.thework.com שם יש כמה סירטוני וידאו ומאמרים על הסתכלות ממקום אחר לגמרי, תחקרי קצת באתר, ותראי אם את יכולה להתנסות בזה עם עצמך.. לי זה עשה פלאים.

למעלה