פפפששטטט!

shonshon5

New member
פפפששטטט!

נראה לי פורום לרוחי. לפני שאחליט אם להשקיע בו ממרצי וזמני הייתי מעוניין להבהיר מספר נקודות: א. האם יש אחזקת רכב או מקבלים "לנטיס" היי-טק? ב. כמה פעמים יוצאים לגיבושונים באקפולקו, בורה-בורה ומצפה רמון? ג. נורמטיבית, הניתן לפברק הוצאות שונות? ד. מה הבונוס על "חבר-מביא-חבר"? בתודה להנהלה, לזו שהמליצה ולהורי שהביאוני עד הלום. יאללה, ביי!

r66

New member
פששששששטט כמה שאלות וכמה

תנאים
. ברוך הבא ל
ינו החמים... מקוה שיה לך נעים. אין אחזקת רכב, כאן נותנים רכב צמוד ודוחפים לך שווי שימוש
וגיבושונים, כאן תמצא בשפע
לפברק הוצאות
לא בבית ספרינו
מה עוד? אה...בונוס - קפה ועוגה באילת
ו....תיכף נרביץ להנהלה שהמליצה להוריך...
יאללה, תעשה חיים

beagle

New member
שלום לשונשון החמישי.

אשמח לענות לשאלותיך, אבל קודם עלי לדעת האם אתה קרוב משפחה של האלמנט החמישי? א. יש אחזקת רכב. רשימת התורנויות תלויה על הלוח, אני משבצת אותך להחזיק את הרכב ביום ד' בין השעות ארבע לחמש אחרי הצהרים. רק תזהר, כי האחרון שקיבל את המשמרת הזאת, שהיא קשה במיוחד כידוע, הפיל אותו, והיה לנו סיפור שלם עם הביטוח. ב. גיבושונים לא היו עד כה, כי אנחנו חבורה הטרוגנית, וקשה לנו לגבש דעה אחת בנוגע ליעד. מה שכן, הצלחנו לצמצם את האופציות למאווי, קובה, וסביון. הצעותיך תתקבלנה בברכה בישיבת הצוות הבאה שלנו, ותועלנה לדיון. ג. כן. ד. הבונוס הוא קרמבו. על שני החברים להתחלק בקרמבו אחד, כך שכדאי שתתאם מראש עם החבר שהביא אותך לגבי החלוקה - מי מקבל את הקרם ומי את הבו. חוץ מזה, ברוך הבא

למעלה