פפפפ

מיטללל

New member
פפפפ

כמעט אין פה כבר ניקים מוכרים (אז מה אם עברה בסביבות השנה?)
התגעגעתי... מה שלומכם? איתי טוב, ממש טוב, רוב הזמן. רק מה? יש לי בעייה. (דה) לא יודעת איך למה, אבל נזכרתי בצירוף 487 והחלטתי לשתף.. במהלך החצי שנה האחרונה העבודה שלי בצבא והאחריות גברו וגברו. היו כבר ימים שנשארתי לישון בצבא ועבדתי 14 שעות ברציפות... בנובמבר האחרון נתנו לי לעשות פרוייקט, שעוד כמה גורמים ביחידה היו אמורים לתת את חלקם. אבל כולם העבירו לי את הנתונים שלהם ואני זו שהייתי אמורה לאחד את הכל, לדווח אם יש בעיות, היחידה שראתה את כל התמונה העניין הוא שהיו כמה בעיות מההתחלה, ולא הפנמתי כמה הן קרטיות.. (לא דיווחתי בזמן) והיו עוד כמה פאשלות של הגורמים מהיחידה... ("התמונה הגדולה") ובנוסף לכל קרו כמה בלת"מים חמורים שלא היו בשליטתי.. כן, עוד בעלי תפקידים פישלו. ורוב הדברים לא ממש קשורים אליי ספציפית. אבל הייתי צריכה לכוון את האנשים לזה. ואני יכולה להסביר כל דבר כדבר. אבל את הכל ביחד זה קשה ושאתה מסביר-אתה מסביר. עכשיו הגענו לקו הסיום. היחידה עומדת להיפגע. הכל התפוצץ מחר עומדת להיות ישיבה קריטית.. נדמה לי שעומדים לתת לי משפט או להרוג אותי או לצעוק עליי או סתם להתאכזב ממני עמוקות (מהקל אל הכבוד) ובנימה מחוייכות זו..... מיטל

פּלפּל

New member
פּפּפּפּ

מקסימום לא יתנו לך יותר לעשות כאלה פרויקטים
המשיכי לעדכן!

De-Panther

New member
מה היה בסוף?? הכל הסתדר\יסתדר?? למה

שיעשו לך משפט?? מקווה שזה עבר בשלום

shellyland

New member
בלתי-מתוכנן. לא היית בצבא?

אתמול פלפל לימד אותי: שחנ"ש. מכירים?

אטיוד5

Active member
הייתי חמש שנים

אבל כנראה שבזמני הכל היה מתוכנן אז לא היה צורך בבלת"ם. חחחחח, פחחחח, תבחרי לך.

MK4

New member
מוזר

אבל הפעמים היחידות שרואים אותנו כאן זה כשאנחנו מתבכיינים על הצבא... התגעגעתי מקווה שהכל יסתדר

למעלה