פפפףףףףףף

depechemode

New member
פפפףףףףףף ../images/Emo14.gif

אוקי.. אז זה לא בדיוק קשור לישראלים בחו"ל (אולי קצת) אבל אני קורא את ההודעות בפורום ואני אפילו לא יכול להביא את עצמי להגיב יצאתי עם מישהי אמריקאית חמודה נורא בשבת ואפילו שהיא הייתה קצת "too much" לפעמים, נורא נהניתי להיות איתה אבל עכשיו יום שלישי ולא שמעתי ממנה, השארתי לה הודעה הצהרים אבל היא לא חזרה אליי וזה נראה לי די over אפילו שהיה דווקא נחמד בדייט. סתם יש לי הרגשה מבאסת ואין לי כח לעשות כלום
אז נכון שזה לא כזה נורא ועוד שבוע אני אשכח אבל בינתיים זה כואב, ועוד חשבתי ללמד אותה קצת עברית

ננסנס

New member
נראה לי שאתה יותר שבור

מזה שהיא לא חוזרת מאשר מזה שזה לא זה... למרות שקל לתת וקשה ליישם עצות של הלב, שכח ממנה... יש עוד אף (לפחות) כמוה... ותזכור שהגיל משחק לטובתך...

az ma

New member
לפעמים אף שוה הרבה יותר מאלף...

לדוגמא, האף של מייקל ג'קסון...

az ma

New member
איכס שמאיכס... לא אתפלא אם הוא

השקיע באף יותר ממה שאת משתכרת בשנה או שנתיים...

stardustit

New member
כבר לשכוח? כל כך מהר?

סך הכל התקשרת בצהריים, תן לה קצת זמן לחזור אלייך. אולי היא לא רוצה להשמע להוטה מדי? אולי היא הבינה שהיא היתה "יותר מדי" עבורך, ונפגעה? אם לא תשמע ממנה עוד יומיים, תרים שום טלפון. וספר, איך היכרתם, וכו' וכו'.

greeneyes3

New member
נקודת המפתח להבין ולתפקד ביחסים....

היא להבין את החשיבות של עצמאות והשגת יישות עצמית של הצעיר והצעירה האמריקאית......בייחוד אלו שבאים לניו יורק. לניו יורק באים אנשים עם חלום ושאיפות.... יש כאלו שישיגו אותם......... יש כאלו שלא ישיגו אותם........... מה שאני מציע לך זה שתבנה את הבית שלך מקומת הקרקע.... כלומר ,תבנה את עצמך ואת העתיד שלך....קודם. אל תדאג לבחורות.... הבחורות תתקהלנה כבר אליך כאילו היית הפרח שהן צריכות לינוק את הצוף ממנו.... רק אל תחכה שתגיע לגיל 60.... כי לבנות את עצמך נפשית ,רוחנית וכספית עליך לעשות עכשיווווווווו..... אז תנסה לפענח את מיסתורין הצוף הזה שהבחורות אוהבות לבוא ולמצוץ אותו מהפרח הגברי שלך....ותדאג שזה לא יהיה בהכרח כסף....אלא שהבחורה תרצה אותך בשבילך,אופייך,מראיך,גופך,ריחך וכו'....(הבנת הפרינציפ אני מקווה) GREAT PERSONALITY וכאריזמה.... הן לא פחות חשובות מלהיות מבוסס בעיר המשוגעת הזאת.... ברוב המקרים! אתה מתעסק עם בחורות שנקודת המבט שלהן כלפיך היא : WHAT CAN YOU DO FOR ME???? הן שואלות אותך את השאלה הזאת באופן מאוד מתוחכם.....ובסתר. זה שהבחורה יצאה אתך ובילית אתה כמה שעות נחמדות אתה.... זה לא אומר כלום.... NEXTTTTTTTTTTT............היא מילת המפתח עבורך... הקייץ מתחיל,הבלגן הוא אדיר בעיר.... נצל אותו! לך יש חיים.... כן? לא? תדאג ליציאות! ולבחורות חדשות ! והרבה........ זהו........ לה יש חיים.... או שיש לה חיים משעממים .....שהיא ממש לא רוצה שתגלה כמה הם משעממים.... הפרינציפ בחיים הוא : אין חיפזון לגלות את כל המיסתורין של החיים........ במוקדם או במאוחר תגלה הכל על האנשים שאתה סקרן לדעת דברים על חייהם.... לפעמים גם תצטער על הרגע שהסתקרנת,כי גילית דברים שממש לא רצית לגלות על הנשים שהסתקרנת.... ובקשר לרומנטיקה???????? אחחחחחחחחחח......איזה כיף זה שבחורה שוברת את ליבך.... רק אז אתה יודע כמה כיף לחיות.... להמשיך בחיפוש.... ולמצוא אהבה אמיתית בסופו של דבר .... ואהבה לטווח ארוך ..... אהבה אמיתית אמרתי? בינתיים .......... מציע לך לזרום הלאה.... ולהנות מהחיים......... שמוליק

az ma

New member
וואו, אתה קשוח, אתה...

אני כבר מזמן (לפחות מיום ראשון) הייתי יושב עם האקדח בפה...

MicMik

New member
צ'מע, יש כמה כללים ששמעתי פעם בחצי

אוזן, ולמזלי לא הייתי צריך אותם כי הגעתי לפה מוכן, עם אוכל מהבית. בקיצור, באמריקע יש תורה שלמה של דייטינג, ולפחות בניו יורק, אחרי הפגישה הראשונה אתה לא אמור לנדנד יותר מדי, מקסימום להתקשר ולהגיד שנהנית או משהו ושתשמרו על קשר. הטלפון הבא צריך להיות אחרי שבוע אם אני לא טועה, ונדמה לי שביוזמתך. לא מחליטים פה על חתונה אחרי הפגישה הראשונה, אפילו אם הגעת עם הבחורה למיטה בערב הראשון. ןאם מישהו בקיא יותר בכללים, נא לאשר או לתקן אותי.

zoti

New member
ותכין טבעת יהלום בשווי שתי משכורות

לפחות.

stardustit

New member
מה שנכון נכון...

יש לי כאן חברה שהראתה לכולם בגאווה את טבעת היהלום הגדולה שקבלה מארוסה. כולם התפעלו ואמרו כמה הטבעת גדולה ויפה, וש"אין ספק שהוא אוהב אותך". אני קצת לא הבנתי את הקשר בין גודל היהלום ומידת האהבה, אבל זו כנראה בעייה שלי...

zoti

New member
"זונה, יהיו גם אחרות"

שי אביבי כסמל מחלקה אומר את המשפט לדב נבון (טוראי בטירונות) כאשר דב נבון מספר לו שחברה שלו עזבה אותו.

sashkashurik

New member
ואני רוצה לדעת, וזה ברצינות:

למה כשזוג נפרדים, הבחורה נחשבת ל"זונה" ולא הגבר, אלא אם כן הוא הכה אותה, או בגד בה???

depechemode

New member
כי גבר אומר את זה לגבר

מה את רוצה שהוא יגיד? היא מלאכית..? טוב.. אז דיווח פחות או יותר כמה שעות אחרי שעכלתי שטלפון ממנה לא יבוא ראשית באמת תודה על התמיכה, זה עזר יותר מהחברים שלי האמריקאים שניסו לנחם עם המשפטים שרק דכאו אותי יותר.. לפחות אתם מעלים לי חיוך
( הרצל היה הכי קרוב שהגעתי לחיוך, מין חיוך כזה, עם זקן) אז יצא לי לדבר עם מישהי שיצאתי איתה לפניה ולא התקשרה, בסוף מסתבר שהיא עדיין רוצה אותי ופשוט איבדה את המספר. דיברתי עם ידידה ותיקה שלי שנתקנו קשר וקבענו ביום שישי לילה רק שנינו אז הנה אני .. מקשיב ל evanescence ומרגיש קצת יותר טוב (למרות שהם די מדכאים בצורה מטורפת), באמת תודה על התמיכה המוראלית, פרוזק קטן עליכם
אני חושב שכואב לי לא מה שהיא עמדה בפניי, אלא מה שחסר לי פה.. אני מנסה למלא חלל בדברים הלא נכונים.. מישהו אמר לי פעם אוקי.. מקווה שלא הייתי יותר מדי פילוסופי איפה שבע כשצריך אותה?

zoti

New member
רק רציתי להגיד

שההרצל
עם הזקן נראה יותר כמו ברוך גולדשטיין עם כיפה ירוקה.

doram44

New member
איש, תנשום עמוק .

אנחנו גם רוצות את מה שאתה רוצה רק שאנחנו רוצות קצת יותר בנועם ואם יותר מחוייבות לעניין. ובהחלט אנחנו שמחות שמכבדים אותנו. וחוץ מזה . חייה בשמחה. ה"היא" כבר תגיע אם תאפשר לה.

zoti

New member
כי הבחורה תמיד מתרצת את זה ב...

"זה לא אתה, זה אני" "אני לא בנויה לקשר" "אני לא מחפשת קשר אמיתי" "עדיין לא התגברתי על החבר הקודם שלי" בלה בלה בלה בלה... במקום להגיד את האמת. שהבחור לא מוצא חן בעיניה. אנחנו ישר אומרים: "תצ'מעי, את עקומה כמו אנטנה של פורד אסקורט שנת 78' והפלולה שיש לך על הסנטר (כן, זו שיוצאות ממנה שלושת השערות השחורות בעובי של חוט חשמל) גרמה לי לבחילה כשניסית לנשק אותי"

sashkashurik

New member
../images/Emo12.gifHmm, I have to wonder

Nobody ever told me that, although I do have ex-boyfriends, but I was not the one who left them....

למעלה