פפואה ניו גיני

מרסלו1

New member
פפואה ניו גיני

שוקל לנסוע לשם באוגוסט, מישהו יכול לתת לי טיפים לגבי הגעה , עלויות וכולי?

מרסלו1

New member
מישהו??

אני מתלבט בין פפואה ומונגוליה, לגבי מונגוליה יש למישהו מידע?

kogawa

New member
תהייה יותר ספציצי

מה אתה רוצה לדעת? אין שום דמיון ושום קרבה או קו משותף בין ארץ טרופית בה העיקר הוא עצים אנשים רמשים וחופים וראשוניות למדינה הרחוקה ביותר בעולם מים, והיא אחת מחסרות העצים ובה מהמדבריות הגדולים והיבשים שיש, על פניו סימנת מקומות פחות מטוילים מתאילנד ואינך יודע מה אתה רוצה. שיהיו שאלות אמיתיות ינסו לעזור לך. מוזמן לגלריית מונגוליה שלי

tamax

New member
תמונה מדהימה

נראה כמו ציור

מרסלו1

New member
אוי שחצנות....

במקרה אני אנתרופולוג בהשכלתי ובמקרה טיילתי לא מעט במהלך חיי, ההבדל בין המקומות ברור, ואהיה בשניהם, השאלה היא הסדר.אני מברר רק לגבי פרצודורות ואדמיניסטרציה, מישהו פחות שחצן יכול לענות?

sela v

New member
שלום קובי

לא צריך להעלב. יובל חבר ותיק בפורום, כותב ועוזר רבות. כוונתו הייתה לנסות ולכוון לפי מה שאני מבין. הבעיה היא שאנשים נכנסים לפורום, ושואלים שאלות מאד כלליות.

מרסלו1

New member
אני גם חבר ותיק.....

שינתי ניק... הייתי פעם KOBY329. אני עוד חייב לך טובה גדולה מהטיפ שנתת לי כשנסעתי לרוסיה.....נתת לי שם של מלון במוסקבה (צנטרליה או משהו כזה), נחתתי שם ומכל הטיולים שלי (והיו הרבה ובחורים לא פשוטים....) היה לי הכי קשה להסתדר, בלי ההוגן שאתה נתת לי הייתי עוד היום מסתובב בכיכר האדומה.....
בכל אופן , לא אוהב שחצנות....... השאלה הייתה ממוקדת.....

חי בר

New member
שאלה ממוקדת ../images/Emo12.gif

שאלת בהתחלה לגבי פפואה-גינאה החדשה " טיפים לגבי הגעה , עלויות וכולי", אחר כך כשאף אחד לא ענה הוספת "מתלבט בין פפואה ומונגוליה, לגבי מונגוליה יש למישהו מידע" ולבסוף, כתבת כבר שתהיה בשניהם וכל רצונך לדעת באיזה סדר "ואהיה בשניהם, השאלה היא הסדר" אלה, ידידי היקר, הן שאלות כלליות ביותר שאפשר לענות עליהן כמובן בתשובות כלליות ביותר: הגעה לפפואה ניו גיניאה: בטיסה או באוניה. עלויות: כמה מאות דולרים ועד אלפים. טיפים: לבדוק איזה חיסונים צריך. התלבטות בים פפואה למונגוליה: KOGAWA ענה לך תשובה מדויקת ביותר על השאלה (הכללית) שלך. באיזה סדר לטייל בפפואה-גינאה ובמונגוליה: הסדר לא משנה. אם אתה חושב שהתשובות שחצניות, לא עונות לצרכיך או לא יודע מה- תנסה לנסח שוב בצורה פחות כללית מה בדיוק אתה מחפש, מה אתה צריך. תשאל נכון תקבל תשובה טובה.

למעלה