פף פיף פוף

פף פיף פוף

יש לבלינק 182 עוד שירים בסגנון i miss you? הכוונה היא בלדות שבהן שר הזמר הראשי (זה עם הקול שמתאים לשירי punk), כי הקול שלו נשמע ממש טוב בבלדות. אז.. יש? ואם כן, פרטו נא. תודות מראש :)

may90

New member
כשאתה אומר "הזמר הראשי"

אתה מציב לנו 2 אופציות :| יש 2 זמרים אתה מתכוון לזה עם הקול הנמוך ששר את הבית הראשון? או את זה עם הקול הגבוה ששר את הבית השני ופזמון?

may90

New member
אההה ושיר:

חעחע אני לא יודעת מה זה בלדה
אני לא מבדילה אבל שיר שקט או משהו כזה אז יש את: all of this שזה שיר דיי מוזר ומארק (קול נמוך) נשמע בעצירות.. אבל אחורי שמתרגלים הוא יפה כמו תחת! (זה דבר טוב) ויש את: i'm lost without you שהוא שיר טוב! אני אוהבת
ובו טום (קול גבוה) שר זה מה שיש לי בשבילך... לגבי בלדות.. תבדוק אני לא יודעת

בים בם בום

קודם כל, אני בת :) והתכוונתי לטום, כנראה. יש לו קול שנשמע ממש טוב בבלדות (שזה שירים שקטים). ותודה על העזרה, יש עוד שירים כאלה (בלדות שטום שר בהן)?

RoyBlinkBoy

New member
אממ אין להם יותר מדי בלדות אבל..

יש את השיר שמאי אמרה נו האחרון מהאלבום האחרון שאין לי כוח לרשום את שמו ויש אממממממ אוו What Went Wrong שיר חזק ביותר ואת יכולה גם לבדוק את השירים שלו מ- BoxCar Racer נגיד I Feel So ו- Letters To God ו- There Is ועודדדד

ketas

New member
אפשר להגיד

ש what my age again הוא יחסית שיר שקט...לא בלדה, אבל לא רועש ופאנקי במיוחד. לא שמישהו שאל אותי, אבל אני אישית מעדיפה תקול של מארק, בכל מצב...

may90

New member
ויש לו מסר חיובי!

"אף אחד לא אוהב אותך כשאתה בן 23!" טוב יש לי עוד... 8 שנים להיות נאהבת

ממ זה לא כלכך בלדה

כי בד"כ בלדות הן יותר שקטות ורק לקראת סוף השיר או הפזמון יש עלייה בטון וחוזק המוסיקה...חחח אוי ווי זיוני שכל :S אל תקשיבי לי:|

למעלה