פערי גילאים לשותפים

ליבית22

New member
פערי גילאים לשותפים

היי, רציתי להתייעץ לגבי שיקול הגיל בבחירת שותף. אני בת 22, מתחילה ללמוד בשנה הבאה, ופרסמתי מודעה לחיפוש שותפים לחיפוש דירה, העניין הוא שפנתה אלי גם מישהי בת 31, גם כן סטודנטית, לתואר שני אבל. דיברנו קצת בטלפון וסיכמנו להיפגש כדי להכיר קצת יותר, העניין הוא שאני לא בטוחה שהגיל לא עלול להפריע במגורים יחד. האם לדעתכם לעניין פערי הגילאים השפעה מכרעת (אני יודעת...לא מדובר בחתונה, אבל בכל זאת) או שפשוט לשים אותו בצד ולהתעלם ממנו...

האגס 1

New member
זה חשוב, אבל לא צריך להבהל

לי כבר יש נסיון של ארבע שנים בשותפויות, עם שותפים (בעיקר שותפות) בפערי גילאים שונים. כיום אני בן 32, וכבר גרתי עם שותפות הקטנות ממני בשש ובשבע שנים, וגם עם כאלה שפער הגילאים בינינו מצומצם יותר. לא תמיד השותפויות היו טובות, אבל לפעמים דווקא עם הצעירות יותר הייתה מערכת יחסים יותר טובה, ולפעמים היחסים הטובים היו דווקא םע הבוגרים יותר - כך שזו לא משוואה. ממה את כן צריכה להתרשם? מזה ששותפתך המיועדת היא אדם בוגר, שקול, שאפשר להתפשר איתו ולהגיע להבנות בכל מיני דברים, ושאולי הגיל המתקדם שלה הוא דווקא יתרון - אולי יש לה יותר נסיון והיא תתייחס יותר בשלוות נפש למצבים ששותפים פחות מנוסים היו נלחצים מהם והופכים אותם לסיפור גדול.

לדעתי

מה שיותר חשוב מפער הגילאים הוא סגנון החיים. אם סגנון החיים שלכם בסך הכל דומה, אז אין בעיה. אבל אם היא רוצה ערבים שקטים בבית, ואת רוצה לעשות הרבה מסיבות רועשות (או להיפך) - זה לא יתאים, וזה לא משנה בנות כמה אתן. אם שתיכן סטודנטיות ותדעו לשמור על שקט כשהשנייה לומדת, לא תהייה בעיה.

למעלה