פענוח

dedtheded

New member
פענוח

צרפתי בתמונה את כתב היד שלי. אני חייב להודות שאני מעט מפקפק ביכולת של מישהו לדעת משהו דרך הכתב... אשמח לדעת אם תוכלו להוכיח לי אחרת. בר.

shon86

New member
בדבריך נית ןלהבין מיד על סוג הכתב

יש סימן מרכזי בולט נטית כתב שמאלית אולם היא אינה עקבית ויש שבירות ושינויים בנטית הכתב רק בפרט זה להוציא את הסרקזם והעוקצנו ת הומור שחור? יש את הרגשיות של החפוש של עצמך שהחל בתקופה האחרונה הציניות הסרקזם הם הגנה לרגישות עמוקה וסוג של דחיפה מהסביבה - הורים? להישגיות וכביכול לה באווירה של שווה יותר אלא השמערכת הזו מתחילה להשבר כתוצאה מהבעיות תקשורתיות שלך עם הסביבה - ל א מניח שאתה תודה בזה מיידית אבל אתה חייב ל עבור שינוי עמוק בהתנגדות שלך לדברים ומרדנות לא אמתית - שנקנת כחלק מהחינוך שלך תפתח לרגישות שלך תמתן את הציניות העוקצנות ותראה כמה תתפתח יש כשרון כתיבה לא רע מילללוי

dedtheded

New member
מעניין...

באמת יפה... יש כמה עובדות נכונות. לפי מה אתם עושים את הדברים האלה? יש תוכנות שמנתחות את הכתב? בר.

shon86

New member
למה כמה עובדות - תתיחס לכל מה

שנכתב הרי קיבלת התיחסות מאוד מעמיקה אולי כדאי שתתיחס גם אתה בהרחה שנוכל כולם ללמוד מתוך תגובתך המורחבת על הקשר בי הניתוח לבין המציאות ככה תוכל להעשיר אותנו לאחר שקיבלת את מבוקשך הרי תגובה קצרה או מחאמה לא היא שמענינת אותנו אנו מחפשים את החיבור בין הכתב והניתוח למציאות תשקיע גם בתגובה ונוכל להעמיק איתך עוד ספר מעט על הדברים בהקשר לחייך

dedtheded

New member
תגובה יותר מורחבת

תודה על התגובה המפורטת. אז אני אנסה לספר על עצמי... אני אדם שמנסה לעסוק בהרבה דברים באותו זמן , מנסה לתפוס את הכל... יש לי באמת , כמו שאמרת , הרבה דחיפה מהסביבה למה שאני עושה. לגבי כשרון כתיבה לא רע - אני לא יודע , תמיד מורידים לי נקודות במבחנים בספרות. לגבי השאר אני לא בטוח שזה תקף אלי. לא הבנתי מה המערכת הזו שעומדת להשבר. אני מרגיש שהכל מאוד יציב.... אני גם לא מתנגד להרבה דברים, בדרך כלל אני לא מכניס את הדעה שלי לשום דבר... בר.

shon86

New member
האמת שכדאי אולי להשאיר את הפיתוח

של האבחון לאיש מקצוע הכוונה שאם זה מעניין אותך אז צריך זמן וסבלנות לקבל דעה מקצועית של איש מקוצע עדיף פסיכולוג עם ידע בגרפולוגיה ואז התשובות היהו מורחבות כי בשאלה שהעלת ניכר שיש צורך להרחיב את שפת המושגים שעל ידה ניתן בכלל לפתח דיון אז עצה פנה איש מקצוע בהצלחה

Ramie

New member
ועוד כמה עובדות על עצמך

אתה שונא ביקורת. אין לך חברה, אבל אתה מאד רוצה שתהיה לך. קשה לך לקום בבוקר, ושיעורי בית גם הם לא מהצדדים החזקים שלך. לא נוח לך לדבר עם אנשים שאינם ממש מוכרים לך.

dedtheded

New member
יש כמה דברים נכונים...

אני אכן לא מתסתדר תמיד עם ביקורת , וגם קשה לי לקום בבוקר. גם הרעיון שלא נוח לדבר עם אנשים לא מוכרים נכון בהחלט. לגבי שיעורי בית , אפשר לומר שהם כן הצד החזק שלי... בר.

shamon51

New member
ניתוח אחר

הי בר, אתה בספק עצמי ומחפש יציבות. תמיד נדמה לך שמשהוא לא טוב עתיד לקרות לך ועל כן אתה מתכונן לכל אפשרות. אתה לעיתים ציני וחקרני מחפש לדעת על מי אפשר לסמוך. זה עלול לגרום לך לקחת יותר מדי מחויבויות על עצמך וזה מכניס אותך ללחץ עוד יותר גדול. אתה מוצא מפלט בעיסוק בצבירת ידע בחקר נושאים מורכבים שנותנים לך את ההרגשה שאם תבין בהם אז תוכל לשלוט טוב יותר במצב. שמעון ENNG 6

shamon51

New member
ועוד

במצבי לחץ אתה נהיה עקשן, סרקסטי ועלול להגיב בהתפרצויות. במצבים טובים אתה נאמן, חברותי, סומך על חברים ניתן לסמוך עליך, עובד קשה / משקיע, מעשי ודייקן. שמעון

בוקר טוב לכולם

כדאי לתת את הדעת לאלמנטים של הקצנה ומורכבות בכתב זה, לביקורתיות שיכולה לצאת בצורה בוטה? מתריסה? אפילו פרובוקטורית משהו, כדי ליצור פער חד משמעי של הישג ויתרון עצמי - נחיתות לאחר. על רקע זה ולצד יכולות אנליטיות יכולות לצמוח גם אנרגיות שליליות, רגשי קיפוח, חשדנות וצרות עין שישבשו במדה כזו או אחרת את ההסתגלות והתיאום ההרמוניים ביחסי אני-סביבה. משהו פנימי מפריע כאן לשביעות רצון וקבלת הסביבה והיכולת השכלית הגבוהה נרתמת לפעמים כדי לטשטש זאת ולהשיג מבוקשה תוך הליכה סחור סחור. אגב, שילוד קצוני כגון ר' ישר במלה "בר" "ממערכות" לצד משולשים כגון: "הכתיבה" איפיינו כבר אי אילו כתבי יד שהיו כאן בעבר. על רקע חידודיות דוקרנית כזו בולט המאמץ לקער כגון "שאפשר" ואולי זה מין צורך לפצות, לפייס ולעשות טוב ונעים יותר לאחר תקופה שבה, אולי בלי להתכוון, מרר קצת את החיים לאמו ? במדה שהנ"ל ישכיל להתגבר על לחצים ואנרגיות שליליות הצלחתו מובטחת. במדה שלו הוא יגלה שאין לו יריב ואויב מסוכנים ממנו עצמו.

ודבר אחרון

ברווח מלים מורחק + שיפודים דוקרניים היכולת השכלית לפעמים נרתמת, בצורה מתוכננת איך להשתמש באחרים בצורה מושכלת, בלי שזה יתפס ע"י הצד השי באור כזה. גם כאן הבעיה העתידית ביחסים צומחת כאשר הצד שחש שהשתמשו בו נוטר טינה ומשקע ובבוא העת, ודוקא בעיתוי הגרוע מכל, יפסיק לגלות כלפי זה הכותב חברות, נאמנות ושיתוף פעולה, ולזה הכותב תהיינה טרוניות על כך, רגישות מועטה ונכונות מוגבלת להכיר בעובדה שהוא בעצם גרם לכך. גם כאן כדאי להשתמש ביכולת השכלית כדי להבין מנגנונים ולהכניס כל עוד ניתן, שינוי פנימי בגישות, שלא יהיה מצב של חזרה על דפוסים ומשגים כל טוב לך ואנא לא לכעוס או להיפגע, הנכתב זה רק לטובתך.

dedtheded

New member
ניתוח יפה

אני מסכים עם כל מה שכתוב. באמת ניתוח יפה... בר.

למעלה